Destination

Alaska

Ekstrem skønhed i USA’s vildmark

Rejser til Alaska

En rejse til Alaska er den ultimative drømmerejse for alle naturelskere. I det fjerneste nordvestlige hjørne af verdenskortet er naturen lige så smuk, som den er uberørt. Her venter Nordamerikas højeste bjerge, blikstille fjorde og det sjældne nordlys. Oveni de storslåede landskaber kan du opleve fascinerende dyreliv, når du rejser til Alaska: Brune bjørne, elge, hvaler og mange andre vilde dyr lever i naturen. Oplev USA’s største stat på en rundrejse i Alaska eller på et krydstogt i de smukke fjorde.

Største by
Anchorage
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-10 timer
RING TIL OS PÅ
Bjørn i Denali
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Denali National Park - Hjemsted for Nordamerikas højeste bjerg, et enormt dyrerige og mange kilometer vandrestier i storslået natur... Denali National Park er et must på din rejse til Alaska, især hvis du ønsker en aktiv ferie til Alaska.

Kenai Fjords i Alaska
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Kenai Fjords National Park - I det sydlige Alaska, inde mellem gletsjere og bjerge, findes de smukkeste fjorde. Her svømmer blandt andet pukkelhvaler, rethvaler og havoddere, som du kan se på sejlture i Kenai Fjords National Park.

På tur i hundeslæde
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hundeslæde - Følelsen af at suse gennem et kridhvidt vinterlandskab på hundeslæde er ubeskrivelig. Du kommer tæt på både naturen og hundene og får en oplevelse, der er de færreste forundt. Prøv det i Fairbanks på din rejse til Alaska.

Tag toget til Denali
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

Tog gennem Alaska - “På min rejse til Alaska tog jeg toget fra Fairbanks til Denali og kan varmt anbefale, at du også tager toget på de længere strækninger. Når du sidder i et tog, kan du nyde turen gennem de smukke landskaber på en afslappende måde.”