Destination

Alaska

Ekstrem skønhed i USA’s vildmark

Rejser til Alaska

En rejse til Alaska er den ultimative drømmerejse for alle naturelskere. I det fjerneste nordvestlige hjørne af verdenskortet er naturen lige så smuk, som den er uberørt. Her venter Nordamerikas højeste bjerge, blikstille fjorde og det sjældne nordlys. Oveni de storslåede landskaber kan du opleve fascinerende dyreliv, når du rejser til Alaska: Brune bjørne, elge, hvaler og mange andre vilde dyr lever i naturen. Oplev USA’s største stat på en rundrejse i Alaska eller på et krydstogt i de smukke fjorde.

Største by :
Anchorage
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-10 timer

Vores rejser til Alaska

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Alaska.

Bjørn i Denali
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Denali National Park - Hjemsted for Nordamerikas højeste bjerg, et enormt dyrerige og mange kilometer vandrestier i storslået natur... Denali National Park er et must på din rejse til Alaska, især hvis du ønsker en aktiv ferie til Alaska.

Kenai Fjords i Alaska
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Kenai Fjords National Park - I det sydlige Alaska, inde mellem gletsjere og bjerge, findes de smukkeste fjorde. Her svømmer blandt andet pukkelhvaler, rethvaler og havoddere, som du kan se på sejlture i Kenai Fjords National Park.

Anchorage
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Anchorage - Den største by i staten er et oplagt udgangspunkt for en rundrejse i Alaska. Her kan du fange store kongelaks midt i byen, cykle på smukke stier, spise lækker mad og lære om Alaskas historie og de indfødtes kultur.

På tur i hundeslæde
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hundeslæde - Følelsen af at suse gennem et kridhvidt vinterlandskab på hundeslæde er ubeskrivelig. Du kommer tæt på både naturen og hundene og får en oplevelse, der er de færreste forundt. Prøv det i Fairbanks på din rejse til Alaska.

Tag toget til Denali
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Tog gennem Alaska - På en rejse til Alaska kan du f.eks tage tog fra Fairbanks til Denali og vi kan varmt anbefale, at du også tager toget på de længere strækninger. Når du sidder i et tog, kan du nyde turen gennem de smukke landskaber på en afslappende måde.

Interesseret i en rejse til Alaska?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.