Nationalpark

Grand Canyon

Et stykke natur, der skal opleves med egne øjne

Rejser til Grand Canyon

Grand Canyon er en naturoplevelse, som alle bør få mindst én gang i livet. Synet af den gigantiske kløft i Arizonas tørre jord er usammenligneligt, og uanset hvor mange billeder du har set, kan intet slå oplevelsen af at stå der selv. Derfor anbefaler vi også at opleve Grand Canyon på de fleste rejser til Vestkysten i USA. Det er et oplagt stop at tage på en kør selv-ferie i Californien eller en tur med autocamper til vestens mange spektakulære landskaber.

Stat :
Arizona
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer
Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Gigantisk - Længde: 446 km. Bredde: op til 29 km. Dybde: op til 1,6 km. Det er de kolde facts, der er med til at beskrive Grand Canyons storhed. Til sammenligning svarer hele Grand Canyon National Park til halvanden gange Fyn.

Solopgang i Grand Canyon
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent

Se solopgangen - “Det er et must at se Grand Canyon ved solopgang. Det orange lys fra solens første stråler og de lange skygger i klippesiderne giver landskabet et helt fortryllende liv. Det samme gælder ved solnedgang, så du kan faktisk opleve det to gange på en dag.”

Det kan du opleve ved Grand Canyon

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Rafting i Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Rafting på Colorado River - Oplev Grand Canyon fra neden på en river rafting tur på Colorado-floden. Det er en fantastisk oplevelse med sus i maven på de vilde strækninger og stille stunder med tid til at nyde udsigten på de rolige strækninger.

Interesseret i en rejse til Grand Canyon?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.