Nationalpark

Grand Canyon

Et stykke natur, der skal opleves med egne øjne

Rejser til Grand Canyon

Grand Canyon er en naturoplevelse, som alle bør få mindst én gang i livet. Synet af den gigantiske kløft i Arizonas tørre jord er usammenligneligt, og uanset hvor mange billeder du har set, kan intet slå oplevelsen af at stå der selv. Derfor anbefaler vi også at opleve Grand Canyon på de fleste rejser til Vestkysten i USA. Det er et oplagt stop at tage på en kør selv-ferie i Californien eller en tur med autocamper til vestens mange spektakulære landskaber.

Stat :
Arizona
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer
Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Gigantisk - Længde: 446 km. Bredde: op til 29 km. Dybde: op til 1,6 km. Det er de kolde facts, der er med til at beskrive Grand Canyons storhed. Til sammenligning svarer hele Grand Canyon National Park til halvanden gange Fyn.

Sky Walk
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grand Canyon Skywalk - Forestil dig en gangbro, der går ud fra Grand Canyons stejle skrænt – og så er gulvet i glas. Her får du ikke bare udsigten fra en platform 1,2 km over kløftens bund, men også mulighed for at kigge direkte ned i afgrunden.

Find inspiration til din rejse til Grand Canyon

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Grand Canyon.

Interesseret i en rejse til Grand Canyon?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig