Inspiration

Aktiv ferie i USA

Her skal du vandre, sejle og surfe

Vil du gerne røre dig lidt, når du rejser, skal du på aktiv ferie i USA. Det enorme land på den anden side af Atlanten kan prale med at have noget af det mest varierede og utrolige natur i verden. Fra sandstrande og palmer i syd til gletsjere og nåletræsskov i nord. Fra ørken og røde klipper i vest til idyllisk skov og fantastiske kyststrækninger i øst. Vi giver dig en oversigt over nogle af drømmedestinationerne for en aktiv ferie i USA.

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

Vandring i USA

Kajak i USA

Klatring i USA

Surfing i USA

Interesseret i en rejse til USA?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.