BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til New England

Smukke årstider på idylliske landeveje

Rejser til New England

Glæd dig til nye naturoplevelser i hvert sving

Skove af træer i alle farver, fredfyldte bjerge med udsigt, historiske Boston og små havnebyer med verdens bedste hummer. Rejser til New England byder på en skøn blanding af oplevelser samlet på et overskueligt geografisk område.

New England omfatter de seks stater Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont, der ligger i en grøn enklave i USA’s nordøstlige hjørne. Udover de fantastiske skove og kyster er området især kendt for sine spændende fortællinger om landets historie. Så vil du se smuk natur og lære lidt samtidig, er New England stedet.

Fakta om New England

Indbyggertal: 14,7 mio.
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i New England

De første immigranters monument ved Plymouth i New England

Hvor USA’s historie begyndte

Overalt på din rejse til New England kan du mærke, hvordan historien gennemsyrer det smukke område. Det er her, USA’s historie begynder, da den engelske opdagelsesrejsende John Smith gik i land, og pilgrimme fra 1620 sejlede til Plymouth i det nuværende Massachusetts og koloniserede området, der stadig går under navnet New England.

De britiske – og senere irske og østeuropæiske – immigranters præg kan tydeligt ses i arkitekturen, folket og kulturen i nutidens New England. For eksempel lagde de stor vægt på uddannelse, og derfor blev universiteter som Harvard i Massachusetts og Yale i Connecticut grundlagt. Kommer du forbi disse, bør du gå en tur på de store campusser, der emmer af fortidige dannelsesidealer.

Det var også i New England, at kampen for løsrivelse fra Storbritannien blev kæmpet. Den del af historien kan også genopleves her, særligt i Boston, hvor du bogstaveligt talt kan gå gennem historien på den historiske Freedom Trail i byens brostensgader.

Ikonisk vej i White Mountain, New England

Idyllisk natur året rundt

På en kør selv-ferie i New England er klichéudtrykket “it’s all about the journey” meget passende. Destinationerne er vigtige, men rejsen mellem dem er mindst lige så vigtig. New England er kendt for sin smukke natur, og især om efteråret er omgivelserne fortryllende.

I september og oktober skifter træerne farve, og du kan opleve store, uberørte skove med trækroner i alle nuancer af grøn, gul, orange og rød. Har du mulighed for at rejse i den periode, kan det helt sikkert anbefales!

Men også resten af året er New Englands skove, bjerge og kyster billedskønne. Om foråret står vilde blomster i flor, om sommeren er de smukke strande på Cape Cod ekstra indbydende og om vinteren kan du få juleromantik i byerne og skiløb i Vermonts bjerge.

Farverige bjerge i New England

Bjerge i alle farver

Der er især to bjergkæder, der er værd at besøge på din rejse til New England. I Vermont finder du Green Mountains, der ikke overraskende er dækket af grønt det meste af året. I New Hampshire finder du White Mountains, der er større og højere, så her er bjergtoppene dækket af sne om vinteren. Begge områder har dog også efterårets spektakulære farver.

Områdets eneste nationalpark på kysten, Acadia National Park, har faktisk Østkystens højeste bjerg. Herfra kan du se de første af solens stråler ramme landet, når solen står op.

Der findes masser af gode vandrestier til alle niveauer, hvor du kan nyde de smukke udsigter i frisk luft. Der er også et hav af muligheder for at være aktiv på mountainbike, i kajak, svævebane og meget mere.

Pukkelhval i Atlanterhavet ud fra New England

Hummer og hvaler på kysten

New Englands kyststrækninger er fyldt med endnu flere smukke naturoplevelser, samt charmerende byer og lækker mad. For eksempel i Cape Cod, Massachusetts, hvor du kan ligge på stranden og se de enorme hvaler, der søger til området fra maj til oktober.

I havnebyen Newport på Rhode Island kan du se de overdådige Newport Mansions, som de rigeste amerikanere har som sommerhuse. Her kan du også gå på den berømte Newport Cliff Walk, hvor du har udsigt til Atlanterhavets bølger, der rammer de rå klipper.

Længere mod nord kan du spise verdens bedste hummer i Maines små kystbyer, ligesom du kan se de mange smukke, historiske fyrtårne, der stadigvæk står. Portland er den største by på kysten og en charmerende by at være i en dags tid, men mange af de mindre byer er bestemt også et pitstop værd.

New York på USA's østkyst

Kombiner med NYC og Niagara Falls

På rejser til New England er det oplagt at køre op til den canadiske grænse i staten New York, hvor det mægtige vandfald Niagara Falls adskiller de to lande. Det er en helt anden naturoplevelse, men en kæmpe én af slagsen!

Det er også nærliggende at besøge byen New York i samme stat for at krydre den historiske naturferie med storbyens summen.

Vejret i New England (udvalgte byer)

New York

Boston

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.