BESTIL TILBUD
30 872 872

Vestkysten i USA

Så mange oplevelser, at én tur aldrig er nok

Vestkysten i USA

Få det bedste af USA’s natur og ikoniske byer

Hollywood, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco… På en rejse til USA’s vestkyst kan du køre fra den ene berømte destination til den anden. Her venter alt fra øde ørken til pulserende storbyer, lune sandstrande til snedækkede bjerge og meget mere af alt derimellem.

Det er ikke overraskende, at rejser til vestkysten i USA er blandt de mest populære i vores sortiment. Uanset om du er til byer, strande, nationalparker, forlystelsesparker eller en blanding af det hele, kan du ikke undgå at komme hjem fra en rejse på USA’s vestkyst med uforglemmelige minder i kufferten.

Fakta om USA’s vestkyst

Tidsforskel: -9 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve på Vestkysten i USA

Californien

Californien – staten, der har alt

“The Golden State” er den folkerigeste stat i USA – både hvad angår amerikanere og turister – og det er helt forståeligt med alt det, den har at byde på. I den største by, Los Angeles, kan du opleve filmbyen Hollywood og det berømte Beverly Hills. I San Francisco kan du køre med de charmerende sporvogne og se Golden Gate Bridge – og mellem de to byer kan du køre ad den verdensberømte kystvej Highway 1. I San Diego kan du bade på smukke sandstrande og besøge kendte forlystelsesparker. Og i Yosemite National Park kan du vandre mellem stejle klipper, brusende vandfald og måske spotte en vild bjørn.

Læs mere om Californien

Rejser til Vestkysten i USA og Grand Canyon

Grand Canyon – naturligt unikum

I nabostaten Arizona finder du det gigantiske naturvidunder Grand Canyon. Med sine 446 kilometer i længden, op til 29 kilometer i bredden og 1,6 kilometer i dybden er Grand Canyon en af verdens største kløfter. Udover de imponerende proportioner er det kløftens skiftende former og farver, der gør synet til en oplevelse for livet.

Læs mere om Grand Canyon

Las Vegas i Nevada

Las Vegas – spillebyen i neon

Er du bare lidt til gambling, underholdning og glitter, er Las Vegas et must på din rejse til vestkysten. Den neonoplyste storby i Nevadas ørken er det ultimative sted for de spilleglade, men for alle er det generelt en kæmpe oplevelse at se, hvordan byen lyser op på de berømte luksushoteller langs The Strip, hvor du både kan besøge New York, Venedig og det antikke Rom.

Læs mere om Las Vegas

Udsigt over Seattle

Washington State – højhuse og høje bjerge

I den nordvestligste afkrog af USA ligger staten Washington, som er en del af området Pacific Northwest. Med Canada som nabo er staten beriget med smuk natur, som man kender det fra nord med høje bjerge, dybe skove og blankt vand i fjorden Puget Sound. Og så er der den moderne storby Seattle, der byder på et hav af kulturelle oplevelser inden for kunst, musik, arkitektur, gastronomi og kaffebarer i lange baner.

Læs mere om Pacific Northwest

Ikonisk vej i Oregon

Oregon – natur og mad i topklasse

Oregon er også en del af Pacific Northwest, som er et fantastisk område for storslået natur. Her er et af højdepunkterne USA’s dybeste sø, Crater Lake, der findes i en slukket vulkan og er fyldt med det mest intense blå vand – det er et magisk syn! Et andet højdepunkt er den charmerende storby Portland, der har en europæisk stemning, og som er kendt for sine mange gode spisesteder, mikrobryggerier og momsfri shopping.

Læs mere om Pacific Northwest

Åbn filter
Luk filter

VEJRET i Los Angeles

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.