BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Østkysten i USA

Enestående storbyer i nord og evigt solskin i syd

Rejser til Østkysten i USA

Skab uforglemmelige rejseminder i by og natur

USA’s østkyst har storslåede oplevelser til storbymennesket, friluftsentusiasten og solbaderen. I det tempererede nord blomstrer kulturlivet i byerne og årstidens farver i naturen, mens det tropiske klima i syd lokker med sol og varme.

Du kan tage på historisk kulturrejse i byerne New York, Washington D.C., Boston og Philadelphia. Du kan tage på en idyllisk kør selv-ferie i smukke New England. Du kan stikke af til farverige Miami og caribiske Key West i Florida. Eller du kan kombinere det hele, som du vil. Uanset hvad du er til, kan du få det i sin fineste form på USA’s østkyst.

Fakta om USA’s østkyst

Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve på USA’s østkyst

New York på USA's østkyst

New York

“The Big Apple”, byen der aldrig sover, NYC. New York er storbyen over dem alle og har det hele – inklusiv mere end otte millioner mennesker fra 200 forskellige lande.

Har du aldrig været i New York, har du verdensberømte attraktioner som Frihedsgudinden, Empire State Building og Times Square til gode. Har du været der før, står en million andre seværdigheder, bydele, butikker, museer, restauranter og aktiviteter i kø.

Læs mere om New York

New England på USA's østkyst

New England

De seks stater i USA’s nordøstlige hjørne udgør området New England, som er et fantastisk sted at rejse rundt, hvis man er til natur, kultur og historie.

Den største by er Boston, hvor der venter charmerende, gamle gader og storbyliv. Langs kysten i Maine og Rhode Island er hyggelige havnebyer, hvalsafari og friskfanget hummer. I Vermont og New Hampshire findes smukke bjerge og store skove, der særligt om efteråret er en fryd for øjet.

Læs mere om New England

Washington D.C. på USA's østkyst

Washington, D.C.

De Forenede Staters hovedstad og verdens magtcentrum er et must på en rundrejse i det østlige USA. Her kan du se verdens mest berømte hus, Det Hvide Hus, samt politiske institutioner som Capitol og Supreme Court.

I den historiske park National Mall kan du se monumenter for vigtige begivenheder i amerikansk historie. Og så er Washington D.C. spækket med museer, der kan underholde både børn og de mest rutinerede museumsgæster.

Læs mere om Washington D.C.

Philadelphia på USA's østkyst

Philadelphia

En rundrejse på den amerikanske østkyst bør indeholde et stop i storbyen Philadelphia. Her venter flere historiske oplevelser, da det var her, den amerikanske uafhængighed blev annonceret i 1776, og her “the Founding Fathers” underskrev forfatningen.

Udover de historiske mindesmærker kan du glæde dig til en moderne storby, hvor du kan spise den kendte “Philly cheesesteak”, shoppe momsfrit tøj og se, hvor Rocky Balboa løber i filmene.

Læs mere om Philadelphia

Niagara Falls på USA's østkyst

Niagara Falls

På grænsen mellem Canada og den amerikanske stat New York bruser de enorme vandfald Niagara Falls. Det er et af de absolut største naturfænomener i Nordamerika, og det er oplagt at opleve dem på en rejse til det østlige USA.

Du kan se dem fra begge sider af grænsen – uanset hvad er det en helt særlig oplevelse at stå lige ved siden af og se de enorme vandmasser fosse ud over kanten og falde mere end 50 meter ned i Niagara-floden.

Læs mere om Niagara Falls

Crandon Park Beach i Miami

Florida

Hvis du vil have sol og strand på din rejse til USA, er Florida stedet. “The Sunshine State” i sydøst har fantastiske sandstrande, dejlige hoteller og det gode vejr, der kendetegner staten.

Desuden byder Florida på enorme forlystelsesparker, naturoplevelser i Everglades National Park og sjov sightseeing i Miami, som gør det til en familievenlig stat.

Du kan nemt kombinere en tur til New York eller rundrejse i New England med badeferie i Florida.

Læs mere om Florida

Åbn filter
Luk filter

Vejret på Østkysten i USA (udvalgte byer)

Miami

New York

Boston

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.