BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Alaska

Unikke landskaber og vilde dyr i USA's største stat

Rejser til Alaska

Kom tæt på Alaskas imponerende natur

En rejse til Alaska er den ultimative drømmerejse for alle naturelskere. I USA’s absolut største stat i den fjerneste nordvestlige del af verdenskortet er naturen lige så smuk, som den er uberørt. Her venter Nordamerikas højeste bjerge, blikstille fjorde, dramatiske gletsjere, dybe skove og det sjældne nordlys.

Oveni de storslåede omgivelser kan du på en rejse til Alaska opleve et vildt dyrerige. På land er det især de brune bjørne og elge, der er fantastiske – og langt fra usandsynlige – at møde på din vej, mens du kan glæde dig til at se hvaler, søløver, sæler og havoddere i kystbyerne. Er du tilmed glad for at vandre, sejle og fiske, vil Alaska opfylde selv de største rejsedrømme.

Fakta om Alaska

Indbyggertal: 740.000
Tidsforskel: -10 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Forår, sommer og efterår
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

REJSEFORSLAG TIL ALASKA
Det skal du opleve i Alaska

Anchorage – en storby fuld af natur

Den største by i Alaska er Anchorage, som ligger i den sydøstlige del af staten. Den er det perfekte udgangspunkt for dit eventyr, da der er relativt kort til de andre højdepunkter i Alaska. Men du skal ikke skynde dig videre, når du lander her, for byen er fuld af oplevelser.

Du kan fange store kongelaks midt i byen, cykle på fantastisk smukke stier, møde en elg i de nærliggende parker, spise lækker mad og lære om Alaskas historie på byens museer.

Læs mere om Anchorage

Denali – høje bjerge og vilde dyr

Denali er både navnet på Nordamerikas højeste bjerg og den nationalpark, som bjerget ligger i. Det er Alaskas mest berømte nationalpark på grund af sin smukke natur og vilde dyrerige. Her kan du møde elge, rensdyr, ulve, hjorte, sneharer, og på en god dag kan du også spotte de sky brune bjørne.

Du kan trekke på egen hånd på parkens stier, hvor du vil få naturen helt for dig selv, eller du kan lade en lokal guide vise dig rundt, mens du lærer om den fascinerende natur.

Læs mere om Denali National Park

Fairbanks – byen med nordlys

Rejser du til Alaska mellem slutningen af august og april, har du mulighed for at se det sjældne nordlys. Den næststørste by i Alaska, Fairbanks, er med sin nordlige beliggenhed det bedste sted at se det.

Udover det magiske lys byder Fairbanks på masser af aktiviteter i den omgivende natur. Du kan vandre, ro i kajak, stå på ski, bade i varme kilder og som en særlig, lokal ting kan du komme ud at køre med hundeslæde over isen.

Læs mere om Fairbanks

Homer – lille by med store fisk

Er du glad for at fiske, er Homer et absolut must på din rejse til Alaska. Den lille by, der ligger helt sydligt på Kenai-halvøen, er kendt som verdens hovedstad for helleflynderfiskeri. De store, hvide fisk svømmer i store flokke omkring byen, så det er oplagt at prøve at fange en selv.

Hvis du ikke er så meget til fiskeri, kan du nøjes med at spise de lækre fisk på byens hyggelige restauranter på den livlige tange Homer Spit, der går syv kilometer ud fra byen.

Læs mere om Homer

Seward – havdyr i Kenai-fjordene

Vil du hellere opleve nogle lidt større havdyr, er Seward stedet. Den lille kystby ligger i en af Alaskas andre populære nationalparker, Kenai Fjords National Park, som er kendt for sine store gletsjere, smukke fjorde og rige dyreliv.

Her kan du komme på hvalsafari og være heldig at se flere forskellige hvalarter, samt sæler og søløver på kysterne. Du kan også se de sjældne søpapegøjer, der lever her i området.

Læs mere om Seward

Valdez – en verden af gletsjere

Ligesom Seward er det de smukke fjorde, dyrelivet og gletsjerne, man kommer efter, når man rejser til Valdez. Her er det Prince William Sound, du kan udforske, og heromkring er endnu flere, endnu større gletsjere, som du kan komme tæt på med båd og på vandreture.

Fra Valdez arrangeres der også mange ture med helikopter op i Chugach Mountains, hvor der er smukke vandfald om sommeren og mulighed for at stå på ski om vinteren.

Læs mere om Valdez

Åbn filter
Luk filter

VEJRET I ALASKA (udvalgte byer)

Fairbanks

Anchorage

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.