BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Hawaii

Fortryllende natur i stillehavets paradis

Rejser til Hawaii

Se solopgangen og stjernehimlen fra stranden

En rejse til Hawaii… Bare klangen af det leder tankerne hen på kridhvide sandstrande, surfere og eksotiske blomster i håret på hjertevarme lokale. Og det er ikke kun fantasi – Hawaii er alt det og meget mere.

Den lille øgruppe midt i Stillehavet byder på eksklusive badeferier med unikke naturoplevelser. Hawaii består af otte vulkanøer og mere end 100 flere småøer. På din rejse til Hawaii kan du besøge en eller flere af de største øer. De byder på alt fra idylliske strandresorts til storbypuls i Honolulu – fra snorkling ved koralrev under havoverfladen til vandring på de højeste vulkaner.

Fakta om Hawaii

Indbyggertal: 1,4 mio.
Tidsforskel: -12 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Hawaii
DET SKAL DU OPLEVE PÅ HAWAII

Udsigt over stranden på Oahu, Hawaii

Oahu – hjertet af Hawaii

Geografisk er Oahu kun den tredjestørste ø i Hawaii, men når det kommer til liv, ligger den klart nummer ét. Det er nemlig her, du finder hovedstaden Honolulu, som er oplagt at besøge på din rejse til Hawaii. Her finder du et skønt mix af urbane og tropiske omgivelser, hvor moderne højhuse møder fine sandstrande.

Byen summer af liv, og her er alt fra eksklusiv shopping og sofistikerede restauranter til store vandland og interessante museer om Hawaiis historie. Den mest berømte attraktion er den historiske flådestation Pearl Harbor, der blev angrebet af Japan i 1941. I dag er det en mindepark, som fortæller om det skæbnesvangre kapitel i USA’s historie.

Men Oahu byder selvfølgelig også på vild natur og skønne strande. Som en forstad til Honolulu ligger det populære resortområde Waikiki, hvor du finder mange dejlige hoteller ned til den skønne sandstrand Waikiki Beach. Det er en livlig oase, hvor du finder mange surfere og glade strandgæster, der nyder livet efter livsfilosofien bag ordet “aloha”.

Nordkystens 11 kilometer strand indbyder også til at slå sig ned på et håndklæde i det bløde sand. Mellem maj og september er vejret perfekt til at svømme, snorkle og slikke sol, mens du skal blive på land i november og december. Her flokkes verdens bedste surfere om verdens højeste bølger, og du kan opleve dem i konkurrence, hvis du rejser til Hawaii i denne periode.

Snorkling med koraller på Maui, Hawaii

Maui – de smukkeste strande

Maui er det paradis, du drømmer om, når du tænker på en rejse til Hawaii. Den næststørste ø er kendt for sine mange smukke strande, hvor kan du bade sikkert. Især vestkysten er fantastisk, og her finder du de fleste hoteller og resorts. Men du behøver ikke blive træt af at se på de samme omgivelser, når du ligger i det klare vand og betragter øen. Her findes nemlig strande med både hvidt, sort og rødt sand, så du kan prøve lidt af hvert.

Hvis du alligevel bliver træt af at ligge på stranden, er der rigeligt at tage sig til på din rejse til Maui. Stillehavet er fyldt med de smukkeste koralrev, som kan udforskes med snorkel direkte fra nogle strande eller på en sejltur til det utrolige Molokini-krater, som er toppen af en vulkan, der stikker op fra vandet.

På land kan du vandre i den frodige dal Iao Valley eller bestige den sovende vulkan Haleakala, hvorfra du vil blive belønnet med storslåede udsigter, særligt ved solopgang og -nedgang. Du kommer ikke til at fortryde, at du er stået tidligt op!

Eller du kan køre ud på den berømte “Road to Hana”, som er en kringlet vej på nordøstkysten med over 600 hårnålesving og 54 smalle broer. Det er ikke en ukompliceret tur, men du vil til gengæld se alt fra stejle kystklipper og Stillehavets dybblå horisont til tæt regnskov og brusende vandfald.

Lava på øen Big Island i Hawaii

Hawaii Big Island – vandfald og vulkaner

Hvis du er bare lidt naturinteresseret, skal du ikke snyde dig selv for at besøge den største ø på din rejse til Hawaii. Big Island, som den meget passende kaldes, giver dig et indblik i naturens enorme kræfter og forunderlige liv.

I Hawaii Volcanoes National Park kan du se, hvordan vulkansk aktivitet gennem millioner af år har skabt den smukke øgruppe i Stillehavet. Her finder I den aktive vulkan Kilauea, der konstant er i udbrud. For det meste er udbruddet kontrolleret, og så kan du se lavaen flyde langsomt ned ad vulkanen, men dele af parken kan være lukkede, hvis udbruddet kommer ud af kontrol. Udover det rødglødende lava kan du gå over størknet lava på golde sletter, se svovl boble i jorden og vandre i regnskoven, hvor der lever sjældne planter og dyr.

På vulkanen Mauna Kea kan du få en uforglemmelig oplevelse under stjernehimlen. På grund af Hawaiis isolerede beliggenhed er der meget lidt unaturligt lys, der forstyrrer på nattehimlen, så du kan se millioner af stjerner helt klart.

I Akaka Falls State Park kan du vandre i den frodige regnskov omgivet af bambus, tropiske blomster og kæmpebregner, indtil du kommer til det smukkeste vandfald, der falder over 100 meter ned fra skovens klipper.

Og så kan du selvfølgelig også nyde naturen ved havet, for også Big Island har strande, der er som taget ud af et postkort fra souvenirbutikken.

Åbn filter
Luk filter

Vejret i Honolulu

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.