Rejseforslag

Red Rock Country

ANTAL DAGE
15 dage
PRIS PR. PERSON
Fra 20.995,-
(?)
OMRÅDER
Utah og Arizona
IDEELT REJSETIDSPUNKT
Maj - september

Spektakulære naturoplevelser

Få steder i USA finder man så forskelligartede og spektakulære naturoplevelser inden for et så forholdsvist lille område som i det nordlige Arizona og sydlige Utah. Nationalparkerne ligger på stribe. Fra de majestætiske klippebuer i Arches og hængende haver i Zion, over finurlige spir i Bryce Canyon til de ikoniske klipper i Monument Valley. Krydr det med petroglyffer og solnedgang over Horseshoe Bend og Dead Horse State Park samt de spøjse svampeformede klippeformationer i Goblin Valley. Her har Moder Jord virkelig været i sit kreative hjørne.

Foreslået rejseplan

Her ser du et forslag til en rejseplan, som vores rejsekonsulenter ville sammensætte den ud fra deres erfaringer og personlige favoritoplevelser. Men husk, at det kun er et forslag. Hvis du vil ændre i ruten, rejsens længde eller noget tredje, kan vi sagtens gøre det.

1
Første overnatning i Las Vegas
450 km/4,5 timer
2
Imponerende Grand Canyon
220 km/2,5 timer
3
Antelope Canyon & Horseshoe Bend
200 km/2 timer
4
Monument Valley Navajo Tribal Park
235 km/3 timer
5
Oplev Arches & Canyonlands National Park
440 km/4,5 timer
6
Finurlige klippe formationer i Bryce Canyon
120 km/1,5 timer
7
Fortryllende Zion National Park
275 km/3 timer
8
Tilbage til civilisationen

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.