Inspiration

Seværdigheder i New York

12 steder du skal se mindst en gang i dit liv

Man kunne lave en liste på flere hundreder seværdigheder i New York, byen over alle byer. Her er så meget at se og opleve, uanset om man er en børnefamilie på eventyr, veninder på tøsetur eller et par på romantisk storbyferie. Eller noget fjerde for den sags skyld. Men fælles for alle er de helt ikoniske New York-seværdigheder, som man ikke kan komme udenom. Her er de 12 største attraktioner, som alle skal opleve på et tidspunkt i livet.

Udgivet:
Emilie Kyed
Emilie Kyed
Content Manager

Interesseret i en rejse til New York?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.