Rejseforslag

Togrejse til USA’s begyndelse

ANTAL DAGE
13 dage
PRIS PR. PERSON
Fra 14.395,-
(?)
OMRÅDER
Østkysten
IDEELT REJSETIDSPUNKT
Hele året

Tag toget til byerne, hvor USA blev født

Dette er en drømmerejse for kultur- og historieinteresserede, hvor I kommer til fire storbyer, der hver fortæller et kapitel i USA’s historie. I Washington D.C., Philadelphia, New York og Boston rejser I tilbage til landets grundlæggelse og Den Amerikanske Revolution, samtidig med I får det nyeste inden for shopping, museer og restauranter. Og så skal I ikke tænke på vejvisning og dyr parkering – I kan nyde turen fra indersiden af et tog.

Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby
RING TIL OS PÅ

Foreslået rejseplan

Her ser du et forslag til en rejseplan, som vores rejsekonsulenter ville sammensætte den ud fra deres erfaringer og personlige favoritoplevelser. Men husk, at det kun er et forslag. Hvis du vil ændre i ruten, rejsens længde eller noget tredje, kan vi sagtens gøre det.

1
Start rejsen i USA's politiske centrum
Tog/1,5 time
2
Tag en to dages tidsrejse tilbage til 1776
Tog/1,5 time
3
Mad, mode og must see-attraktioner
Tog/3,5 time
4
Afrund ferien i spændende og charmerende Boston
Hjemrejse/Danmark

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.