Rejsetema

Autocamper

På eventyr i et rullende hjem

Autocamper i USA og Canada

Tager du på ferie i en autocamper i USA eller Canada, vil du få minder for livet. Det tør vi godt love. Den rullende ferieform er den bedste måde at opleve lige præcis dét, du vil, når du vil. Det er følelsen af frihed og en hyggelig måde at være sammen på. Og med Nordamerikas storslåede natur, brede veje og hyggelige campingpladser er forholdene for en rejse i autocamper helt i top.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Vores forslag til rejser med autocamper i USA og Canada

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser med autocamper i USA og Canada. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Autocamper i USA
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vestkysten i USA - Det vestlige USA er som skabt til en ferie i autocamper. Kør den klassiske tur på Californiens Highway 1 og videre til nationalparkerne i Utah og Arizona. Eller måske Yellowstone og Rocky Mountains? Mulighederne er mange.

Autocamper i Squoia
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REJSEKONSULENT

Book i god tid - “Selvom du har meget frihed med en autocamper i USA, skal visse ting planlægges på forhånd. De populære pladser i eksempelvis Yosemite og Grand Canyon skal bookes i god tid. Vi kan guide dig til, hvordan man reserverer pladser.”

Find den autocampermodel, der passer dig

Valget af autocamper er vigtigt for at få den bedst mulige ferie. Her ser du de fire mest almindelige modeller. Læs om dem her, eller lad en af vores rejsekonsulenter hjælpe med at finde den rette model til dig.

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.