Destination

Route 66

En historisk rejse på "The Mother Road"

Rejser til Route 66

Route 66 er ikke bare en vej, men en oplevelse for livet. På de 3.939 kilometer fra Chicago til Los Angeles kommer du gennem otte stater, tre tidszoner og utallige oplevelser. Du kører blandt andet gennem storbyer og indianerreservater, og på vejen venter en masse Route 66-attraktioner.

“The Mother Road” blev bygget i 1920’erne, og i de følgende årtier skød dinere, tankstationer og moteller op langs vejen. Nostalgien på disse steder kan stadig mærkes den dag i dag.

Stater
Illinois, Missouri, Oklahoma, Kansas, Texas, New Mexico, Arizona og Californien
Ideelt rejsetidspunkt
Maj - september
Tidsforskel
-7 til -9 timer
Diner
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie

Diners - En stor del af oplevelsen på Route 66 er de mange gamle diners, du kan holde ind ved, når sulten melder sig. Gulvene er ternede, båsene er beklædt med rød læder, og der er burgere, pies og shakes på menukortene.

Route 66 slutning
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REJSEKONSULENT

Fra øst til vest - “Route 66 blev bygget fra Chicago øst til Los Angeles i vest, og mange kørte vestpå ad vejen for at prøve lykken under krisen i 30’erne. Derfor anses denne retning for at være den traditionelle, men du kan også køre fra vest til øst.”

Breaking Bad
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

Breaking Bad - “Hvis du har set Breaking Bad, er det sjovt at køre en tur ind i Albuquerque, New Mexico, som ligger på Route 66. Her kan du nemlig se hovedpersonen Walter Whites hus og mange andre locations fra den populære tv-serie.”

Monument Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Indianerreservater - Route 66 går gennem flere indianerreservater i Arizona. Du kan for eksempel besøge Hopi- og Najavo-reservaterne, hvor du kan møde de indfødte folk, der gerne viser deres kultur frem for turister.