Destination

Route 66

En historisk rejse på "The Mother Road"

Rejser til Route 66

Route 66 er ikke bare en vej, men en oplevelse for livet. På de 3.939 kilometer fra Chicago til Los Angeles kommer du gennem otte stater, tre tidszoner og utallige oplevelser. Du kører blandt andet gennem storbyer og indianerreservater, og på vejen venter en masse Route 66-attraktioner.

“The Mother Road” blev bygget i 1920’erne, og i de følgende årtier skød dinere, tankstationer og moteller op langs vejen. Nostalgien på disse steder kan stadig mærkes den dag i dag.

Stater :
Illinois, Missouri, Oklahoma, Kansas, Texas, New Mexico, Arizona og Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskel :
-7 til -9 timer

Vores rejser til Route 66

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Route 66. På nogle kører du bare på en del af ruten.

Diner
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie

Diners - En stor del af oplevelsen på Route 66 er de mange gamle diners, du kan holde ind ved, når sulten melder sig. Gulvene er ternede, båsene er beklædt med rød læder, og der er burgere, pies og shakes på menukortene.

Route 66 slutning
Viktor Tyrstrup
Viktor Tyrstrup
Rejsekonsulent

Fra øst til vest - “Route 66 blev bygget fra Chicago øst til Los Angeles i vest, og mange kørte vestpå ad vejen for at prøve lykken under krisen i 30’erne. Derfor anses denne retning for at være den traditionelle, men du kan også køre fra vest til øst.”

Breaking Bad
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Breaking Bad - “Hvis du har set Breaking Bad, er det sjovt at køre en tur ind i Albuquerque, New Mexico, som ligger på Route 66. Her kan du nemlig se hovedpersonen Walter Whites hus og mange andre locations fra den populære tv-serie.”

Monument Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Indianerreservater - Route 66 går gennem flere indianerreservater i Arizona. Du kan for eksempel besøge Hopi- og Najavo-reservaterne, hvor du kan møde de indfødte folk, der gerne viser deres kultur frem for turister.

Interesseret i en rejse til Route 66?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig