Destination

Denver

Storbyen på kanten af Rocky Mountains

Rejser til Denver

Præcis en mil (1,6 km) over havets overflade ligger “Mile High City”. Med en halv time til Rocky Mountains og 300 årlige solskinsdage er en rejse til Denver drømmen for outdoor-entusiaster. Du har vandrestier, mountainbike-ruter og skiområder inden for rækkevidde. Men selve byen er også værd at udforske. Denver har et hold i alle de største sportsligaer, og når det kommer til gastronomi, shopping og kultur, er byen også i en liga for sig.

Stat
Colorado
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-8 timer
Cykling i Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Cyklisters paradis - På en rejse til Denver vil du opleve, at de lokale elsker at bruge byen og naturen aktivt, og du kan være med. Med et super bycykelsystem og 130 km cykelstier er det nemt at udforske byen på to hjul.

Bryggeri
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Besøg et bryggeri - Er du ølfan, har du en god grund til at rejse til Denver. Her findes omkring 150 lokale bryggerier, og mange af dem er åbne for smagning. Besøg det kendte Blue Moon eller et af de mange hyggelige mikrobryggerier.

Red Rocks
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG

Red Rocks - “Du må ikke forlade Denver uden at have set det legendariske udendørs koncertsted Red Rocks Amphitheatre. Både The Beatles og U2 har spillet her, men selv uden rockstjerner på scenen, er stedet helt fantastisk med de røde klipper.”