Destination

Denver

Storbyen på kanten af Rocky Mountains

Rejser til Denver

Præcis en mil (1,6 km) over havets overflade ligger “Mile High City”. Med en halv time til Rocky Mountains og 300 årlige solskinsdage er en rejse til Denver drømmen for outdoor-entusiaster. Du har vandrestier, mountainbike-ruter og skiområder inden for rækkevidde. Men selve byen er også værd at udforske. Denver har et hold i alle de største sportsligaer, og når det kommer til gastronomi, shopping og kultur, er byen også i en liga for sig.

Stat :
Colorado
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Denver

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Denver.

Cykling i Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Cyklisters paradis - På en rejse til Denver vil du opleve, at de lokale elsker at bruge byen og naturen aktivt, og du kan være med. Med et super bycykelsystem og 130 km cykelstier er det nemt at udforske byen på to hjul.

Bryggeri
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Besøg et bryggeri - Er du ølfan, har du en god grund til at rejse til Denver. Her findes omkring 150 lokale bryggerier, og mange af dem er åbne for smagning. Besøg det kendte Blue Moon eller et af de mange hyggelige mikrobryggerier.

Union station
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Union Station - Er du sulten, så sving forbi Union Station. Den fungerende togstation er også et populært madmarked. Her kan du spise alt fra østers til lækre sandwiches, eller hvad med en drink i den 100 år gamle stationsbygning?

Red Rocks
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Red Rocks - Du må ikke forlade Denver uden at have set det legendariske udendørs koncertsted Red Rocks Amphitheatre. Både The Beatles og U2 har spillet her, men selv uden rockstjerner på scenen, er stedet helt fantastisk med de røde klipper.

Interesseret i en rejse til Denver?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.