Destination

Orlando

Verdens hovedstad for familieunderholdning

Rejser til Orlando

En rejse til Orlando kan ikke undgå at blive sjov. Siden Mickey Mouse slog sig ned i byen i 1971, har Orlando udviklet sig til et paradis for legesyge turister. Her ligger nogle af verdens største forlystelsesparker med Disney World og Universal Studios som de mest kendte. Har du børn med, er Orlando et must på din rejse til Florida! Men også voksne plejer at blive revet med af stemningen, når de træder ind i de imponerende universer.

Stat :
Florida
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Orlando

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Orlando. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Magic Kingdom i Orlando
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Magic Kingdom - Den mest ikoniske forlystelsespark er Disneys Magic Kingdom. Her kan du hilse på gamle kendinge som Mickey Mouse, prøve vilde rutsjebaner og se det daglige fyrværkerishow ved Disney-slottet, når mørket falder på.

Universal Studios Harry Potter
Julie
Julie Vikøren
REJSEKONSULENT

Fast pass - “Det er en rigtig god idé at have fast pass til de populære forlystelser, så du ikke ender i timelange køer. I Disney-parkerne har du fem gratis fast passes om dagen. Vi hjælper gerne med at bestille dem.”

Kennedy Space Center
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie

Kennedy Space Center - Den historiske rumstation er et eldorado for små og store space fans. Se rumraketten Saturn V i sin fulde størrelse, mød en astronaut, lær om månekapløbet og føl rummets vægtløshed i en simulation.

Universal Studios i Orlando
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Gratis fornøjelser - “Hver aften kan du faktisk få en bid af både Disney World og Universal Studios ved at besøge deres gågader - helt gratis. Her er restauranter, butikker og selvfølgelig masser af underholdning.”

Interesseret i en rejse til Orlando?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.