Destination

Orlando

Verdens hovedstad for familieunderholdning

Rejser til Orlando

En rejse til Orlando kan ikke undgå at blive sjov. Siden Mickey Mouse slog sig ned i byen i 1971, har Orlando udviklet sig til et paradis for legesyge turister. Her ligger nogle af verdens største forlystelsesparker med Disney World og Universal Studios som de mest kendte. Har du børn med, er Orlando et must på din rejse til Florida! Men også voksne plejer at blive revet med af stemningen, når de træder ind i de imponerende universer.

Stat :
Florida
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Orlando

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Orlando. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Magic Kingdom i Orlando
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Magic Kingdom - Den mest ikoniske forlystelsespark er Disneys Magic Kingdom. Her kan du hilse på gamle kendinge som Mickey Mouse, prøve vilde rutsjebaner og se det daglige fyrværkerishow ved Disney-slottet, når mørket falder på.

Universal Studios i Orlando
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Gratis fornøjelser - “Hver aften kan du faktisk få en bid af både Disney World og Universal Studios ved at besøge deres gågader - helt gratis. Her er restauranter, butikker og selvfølgelig masser af underholdning.”

Premium Outlet i Orlando
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Premium Outlets - En rejse til Orlando er ikke kun lig med forlystelser. Her findes også to Premium Outlets, som er blandt USA’s største og bedste. Om du er til mode, sport eller accessories, er der mange dollars at spare her.

Interesseret i en rejse til Orlando?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig