Destination

Fort Lauderdale

Palmer og yachter i USA’s Venedig

Rejser til Fort Lauderdale

En rejse til Fort Lauderdale i Florida byder på ubekymrede dage ved stranden, sejlture mellem store lystbåde og middage med kølig hvidvin i glasset. Desuden har Fort Lauderdale landets største outlet og er dermed lidt af et shopping-mekka. Det er ikke overraskende, at havnebyen er blevet et sandt ferieparadis. Den ligger kun 45 kilometer nord for Miami, men på en rejse til Fort Lauderdale er der mere ro på. Derfor er den et godt alternativ til dig med små børn og dig, der bare ønsker en mere afslappende ferie.

Stat
Florida
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Fort Lauderdale

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Fort Lauderdale. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Fort Lauderdale
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Taxabåd i kanalerne - Fort Lauderdale kaldes USA’s Venedig på grund af de mange kanaler, der løber gennem byen. Men i stedet for små gondoler kan du se luksusyachter og millionvillaer her. Hop på en water taxi, og nyd turen!

Rhythm & Vine Beer Garden
Direktør
Alexander Søderberg
DIREKTØR

Bar i baghaven - “Jeg kan anbefale at slå vejen forbi Rhythm & Vine Beer Garden, når eftermiddagen kalder på en kold drink. Det er en cool, men afslappet backyard bar med god stemning og sjove mennesker.”

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig