Destination

Fort Lauderdale

Palmer og yachter i USA’s Venedig

Rejser til Fort Lauderdale

En rejse til Fort Lauderdale i Florida byder på ubekymrede dage ved stranden, sejlture mellem store lystbåde og middage med kølig hvidvin i glasset. Desuden har Fort Lauderdale landets største outlet og er dermed lidt af et shopping-mekka. Det er ikke overraskende, at havnebyen er blevet et sandt ferieparadis. Den ligger kun 45 kilometer nord for Miami, men på en rejse til Fort Lauderdale er der mere ro på. Derfor er den et godt alternativ til dig med små børn og dig, der bare ønsker en mere afslappende ferie.

Stat :
Florida
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Fort Lauderdale

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Fort Lauderdale.

Fort Lauderdale
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Taxabåd i kanalerne - Fort Lauderdale kaldes USA’s Venedig på grund af de mange kanaler, der løber gennem byen. Men i stedet for små gondoler kan du se luksusyachter og millionvillaer her. Hop på en water taxi, og nyd turen!

Rhythm & Vine Beer Garden
Julie
Julie Vikøren
REJSEKONSULENT

Bar i baghaven - “Jeg kan anbefale at slå vejen forbi Rhythm & Vine Beer Garden, når eftermiddagen kalder på en kold drink. Det er en cool, men afslappet backyard bar med god stemning og sjove mennesker.”

Interesseret i en rejse til Fort Lauderdale?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.