Destination

Miami

Hvor neonlys blinker om kap med strandløver

Rejser til Miami

Miami er en af de byer, du er nødt til at opleve for at forstå, hvorfor den er så kendt. Her går pulserende storbyliv i ét med stranden, og du kommer ikke til at kede dig et sekund på en rejse til Miami. I Floridas kendte metropol er vejret altid godt, humøret er altid højt, og Janteloven har aldrig fundet vej hertil. Udover at ligge på stranden og kigge på den mangfoldige menneskemængde kan du glæde dig til shopping, sightseeing, sport, gastronomi og happy hour på South Beach.

Stat :
Florida
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer
Miami South Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Ikonisk strand - Om du er på rolige North Beach eller festlige South Beach, kan du se den brede sandstrand med farverige livredderhuse, som Miami er kendt for. Brug et par timer på at slentre langs stranden og nyd stemningen.

Klassisk amerikansk bil på South Beach i Miami
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Ocean Drive - Kystvejen på South Beach er kendt for sin art deco-arkitektur fra 30’erne, som du skal se, når du rejser til Miami. Pastelfarvede facader og retro neonskilte danner rammen om the good life på Ocean Drive.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Morgenmad i Miami
Mette Prejler
Mette Prejler
Head of Back Office

Brunch - “Jeg kan anbefale at spise brunch på The Social Club, hvis du vil starte dagen i bedste Miami-stil: Indretningen er tjekket, maden er super, og de har et bottomless mimosas-koncept.”

Little Havana
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Little Havana - Miami har været den amerikanske drøm for mange latinamerikanere, og særligt cubanere er kommet til byen. I bydelen Little Havana kan du opleve den spanske kultur, ryge cubanske cigarer og danse salsa.

Interesseret i en rejse til Miami?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.