Destination

Miami

Hvor neonlys blinker om kap med strandløver

Rejser til Miami

Miami er en af de byer, du er nødt til at opleve for at forstå, hvorfor den er så kendt. Her går pulserende storbyliv i ét med stranden, og du kommer ikke til at kede dig et sekund på en rejse til Miami. I Floridas kendte metropol er vejret altid godt, humøret er altid højt, og Janteloven har aldrig fundet vej hertil. Udover at ligge på stranden og kigge på den mangfoldige menneskemængde kan du glæde dig til shopping, sightseeing, sport, gastronomi og happy hour på South Beach.

Stat :
Florida
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer
Miami Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Ikonisk strand - Om du er på rolige North Beach eller festlige South Beach, kan du se den brede sandstrand med farverige livredderhuse, som Miami er kendt for. Brug et par timer på at slentre langs stranden og nyd stemningen.

Klassisk amerikansk bil på South Beach i Miami
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Ocean Drive - Kystvejen på South Beach er kendt for sin art deco-arkitektur fra 30’erne, som du skal se, når du rejser til Miami. Pastelfarvede facader og retro neonskilte danner rammen om the good life på Ocean Drive.

Basketball i Miami
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Basketball - “Tag ind og se en kamp med Miami Heat. LeBron James’ gamle hold har hjemmebane på American Airlines Arena, som er et super fedt stadion. Selv hvis du ikke følger med i basketball, er det værd at opleve stemningen.”

Interesseret i en rejse til Miami?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig