Destination

Florida Keys

Et tropisk paradis for enden af USA

Rejser til Florida Keys

Florida Keys - eller bare “The Keys” - er en øgruppe af over 100 små øer, der ligger i forlængelse af hinanden ud fra Floridas sydspids. Køreturen mellem øerne er en unik oplevelse, men vi anbefaler også et ophold derude på din rejse til Florida. Key West er den sidste, du kan køre til, og den mest berømte af alle “the keys”. Den har det største udvalg af aktiviteter, hoteller og spisesteder. Er du begrænset på tid, kan du besøge den første ø, Key Largo, som især er kendt for sit eksotiske undervandsliv.

Stat
Florida
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer
Southernmost Point i Key West
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Key West - Med sin placering tættere på Cuba end Miami, er Key West præget af en caribisk tilbagelænethed. Den tiltrækker mange kunstnere og flippere, og et ophold her handler i høj grad om at suge stemningen til sig.

Latitudes på lille ø ved Key West
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

Middag på privat ø - “Vil du have en helt særlig aften, skal du spise en romantisk middag på Latitudes. Den ligger på en lille, privat ø, som man bliver sejlet ud til. De laver lækker mad, og udsigten er helt fantastisk!”

Ernest Hemingways hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

I Hemingways fodspor - Key Wests mest berømte beboer var forfatter Ernest Hemingway, der har boet og skrevet flere af sine mesterværker her. Du kan besøge hans gamle hus, der i dag er omdannet til et museum.