Destination

Florida Keys

Et tropisk paradis for enden af USA

Rejser til Florida Keys

Florida Keys - eller bare “The Keys” - er en øgruppe af over 100 små øer, der ligger i forlængelse af hinanden ud fra Floridas sydspids. Køreturen mellem øerne er en unik oplevelse, men vi anbefaler også et ophold derude på din rejse til Florida. Key West er den sidste, du kan køre til, og den mest berømte af alle “the keys”. Den har det største udvalg af aktiviteter, hoteller og spisesteder. Er du begrænset på tid, kan du besøge den første ø, Key Largo, som især er kendt for sit eksotiske undervandsliv.

Stat
Florida
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Florida Keys

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Florida Keys. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Southernmost Point i Key West
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Key West - Med sin placering tættere på Cuba end Miami, er Key West præget af en caribisk tilbagelænethed. Den tiltrækker mange kunstnere og flippere, og et ophold her handler i høj grad om at suge stemningen til sig.

Key Largo i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Snorkling - Florida Keys er omringet af farverige koralrev, som har gjort særligt Key Largo til en berømt dykkerdestination. Her kan du snorkle eller dykke blandt havskildpadder og tropiske fisk i John Pennekamp Coral Reef.

Duval Street
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Duval Street - Hovedgaden i Key West er byens levende centrum, som du bør udforske på din rejse til Florida Keys. Her kan du shoppe cubanske cigarer, spise key lime pie og drikke mojitos på Hemingways stambar Sloppy Joe’s.

Latitudes på lille ø ved Key West
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

“Vil du have en helt særlig aften, skal du spise en romantisk middag på Latitudes. Den ligger på en lille, privat ø, som man bliver sejlet ud til. De laver lækker mad, og udsigten er helt fantastisk!”

Ernest Hemingways hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

I Hemingways fodspor - Key Wests mest berømte beboer var forfatter Ernest Hemingway, der har boet og skrevet flere af sine mesterværker her. Du kan besøge hans gamle hus, der i dag er omdannet til et museum.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig