Destination

Florida Keys

Et tropisk paradis for enden af USA

Rejser til Florida Keys

Florida Keys - eller bare “The Keys” - er en øgruppe af over 100 små øer, der ligger i forlængelse af hinanden ud fra Floridas sydspids. Køreturen mellem øerne er en unik oplevelse, men vi anbefaler også et ophold derude på din rejse til Florida. Key West er den sidste, du kan køre til, og den mest berømte af alle “the keys”. Den har det største udvalg af aktiviteter, hoteller og spisesteder. Er du begrænset på tid, kan du besøge den første ø, Key Largo, som især er kendt for sit eksotiske undervandsliv.

Stat :
Florida
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Florida Keys

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Florida Keys.

Southernmost Point i Key West
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Key West - Med sin placering tættere på Cuba end Miami, er Key West præget af en caribisk tilbagelænethed. Den tiltrækker mange kunstnere og flippere, og et ophold her handler i høj grad om at suge stemningen til sig.

Key Largo i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Snorkling - Florida Keys er omringet af farverige koralrev, som har gjort særligt Key Largo til en berømt dykkerdestination. Her kan du snorkle eller dykke blandt havskildpadder og tropiske fisk i John Pennekamp Coral Reef.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Duval Street
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Duval Street - Hovedgaden i Key West er byens levende centrum, som du bør udforske på din rejse til Florida Keys. Her kan du shoppe cubanske cigarer, spise key lime pie og drikke mojitos på Hemingways stambar Sloppy Joe’s.

Ernest Hemingways hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

I Hemingways fodspor - Key Wests mest berømte beboer var forfatter Ernest Hemingway, der har boet og skrevet flere af sine mesterværker her. Du kan besøge hans gamle hus, der i dag er omdannet til et museum.

Interesseret i en rejse til Florida Keys?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.