Destination

Naples

Ferieperle på Floridas “Paradise Coast”

Rejser til Naples

Naples er en lille by, der ligger smukt placeret ud til Den Mexicanske Golf på Floridas vestkyst. Der bor kun omkring 20.000 mennesker, men mange rejser til Naples igen og igen for at holde ferie. Mange mener nemlig, at statens fineste strande findes her. Derfor kaldes strækningen også for “Paradise Coast”, og her er Naples en sand perle af en ferieby. Det er fuldt forståeligt, for udover strandene byder Naples på et charmerende bycentrum, golfbaner i verdensklasse og nem adgang til Everglades.

Stat :
Florida
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Naples

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Naples.

Sandstranden ved Naples
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Souvenirs i sandet - Floridas sydvestkyst er det perfekte sted at samle naturlige souvenirs, da havstrømmene skyller muslingeskaller og de såkaldte “sand dollars” op på land. Gå en tur i vandkanten og find de smukkeste.

Harbor Marina på Marco Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Marco Island - Drømmer du om at isolere dig på et luksushotel ved en tropisk strand? Så er den nærliggende ø Marco Island stedet! Her ligger få, men gode resorter, hvor du kan nyde livet uden at skulle lægge nogen planer.

Find inspiration til din rejse til Naples

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Naples.

Interesseret i en rejse til Naples?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.