Destination

Naples

Ferieperle på Floridas “Paradise Coast”

Rejser til Naples

Naples er en lille by, der ligger smukt placeret ud til Den Mexicanske Golf på Floridas vestkyst. Der bor kun omkring 20.000 mennesker, men mange rejser til Naples igen og igen for at holde ferie. Mange mener nemlig, at statens fineste strande findes her. Derfor kaldes strækningen også for “Paradise Coast”, og her er Naples en sand perle af en ferieby. Det er fuldt forståeligt, for udover strandene byder Naples på et charmerende bycentrum, golfbaner i verdensklasse og nem adgang til Everglades.

Stat
Florida
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Naples

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Naples. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Sandstranden ved Naples
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Souvenirs i sandet - Floridas sydvestkyst er det perfekte sted at samle naturlige souvenirs, da havstrømmene skyller muslingeskaller og de såkaldte “sand dollars” op på land. Gå en tur i vandkanten og find de smukkeste.

Harbor Marina på Marco Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Marco Island - Drømmer du om at isolere dig på et luksushotel ved en tropisk strand? Så er den nærliggende ø Marco Island stedet! Her ligger få, men gode resorter, hvor du kan nyde livet uden at skulle lægge nogen planer.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig