Destination

Pacific Northwest

Magisk natur på Stillehavskysten

Rejser til Pacific Northwest

På en rejse til Pacific Northwest kan du se noget af USA’s flotteste natur. Stå op til synet af snedækkede bjerge, gå i frodige skove midt på dagen, få en dukkert i Stillehavet om eftermiddagen, og afrund dagen med en lokalt brygget øl. Regionen, der dækker over staterne Washington og Oregon, byder blandt andet på de storslåede Cascades-bjerge, USA’s dybeste sø og verdens højeste træer. Tilføj de hippe storbyer Seattle og Portland, og du har drømmeferien for både outdoor-, kultur- og madentusiaster. Har du længere tid, kan du kombinere rejsen med Californien.

Stater :
Washington og Oregon
Ideelt rejsetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskel :
-9 timer

Vores rejser til Pacific Northwest

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Pacific Northwest.

Seattle
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Seattle - Washingtons “hovedstad” er et must stop på en rejse i Pacific Northwest. Med det ikoniske udsigtstårn The Needle, et 100 år gammelt madmarked og verdens første Starbucks Coffee er der oplevelser nok til flere dage.

Columbia River Gorge
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Mount Hood - Halvanden times kørsel fra Portland ligger dette bjerg, som er hjemsted for seks skisportssteder og mange flere sceniske vandrestier. Husk at køre forbi Columbia River Gorge, hvor du kan se de flotteste vandfald.

Mount Rainier National Park
Emilie Kyed
Emilie Marie Kyed
Content Manager

Washington - "Mount Rainier National Park er virkelig et besøg værd, hvis du besøger Washington. Her kan du tage en vandretur i den enestående natur, der omgiver vulkanen Mount Rainier."

Vinmarker
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Foodie’s Paradise - Pacific Northwest er værd at besøge kun for mad og vin. Området har de lækreste råvarer som østers, krabbe og sort trøffel, samtidig med at de har rekordmange mikrobryggerier og nogle af USA’s bedste vingårde.

Redwood
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Redwood National Park - Syd for grænsen til Californien vokser verdens højeste træer i dette naturområde, som du bør få med på rejsen til Pacific Northwest. De kan blive over 100 m høje, så det er ret specielt at gå rundt mellem dem.

Oregon kyst
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Oregons Highway 1 - Kystvejen i Oregon er lige så spektakulær som Californiens, men du slipper for alle turisterne. Kør langs Stillehavets bølger, og nyd synet af dramatiske klipper, fyrtårne, søløver og den berømte Cannon Beach.

Interesseret i en rejse til Pacific Northwest?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig