Inspiration

Guide til indrejse i Canada

Alt du skal vide om indrejse i Canada

En rejse til Canada er fyldt med spændende oplevelser og imponerende natur, men inden du når så langt, skal du have styr på alt det kedelige. Heldigvis er Canada ikke helt så strengt som USA, når det gælder indrejse, men der er alligevel nogle krav. Her guider vi til alt, du skal vide om indrejse i Canada.

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

Visum til Canada

Du behøver ikke et visum for at rejse til Canada som turist, så længe du ikke bliver i landet mere end 6 måneder. Bliver du længere tid, skal du søge om opholdstilladelse. Men skal du bare på ferie (med fly), skal du søge den elektroniske forhåndsgodkendelse eTA (se nedenfor).

Ankommer du til fods, med bil eller skib, behøver du hverken visum eller eTA. Så kan du frit krydse grænsen. Det er for eksempel muligt ved Niagara Falls, hvor du kan opleve vandfaldene fra den canadiske og amerikanske side.

ETA ansøgning

Alle danske statsborgere, der rejser til Canada med fly, skal have en godkendt eTA. Det gælder også, hvis du bare mellemlander i Canada på vej videre til et andet land. eTA er en elektronisk forhåndsgodkendelse, som du søger hjemmefra. Den giver dig tilladelse til at stige ombord på en flyver til Canada. Når du ankommer til landet, får du den endelige godkendelse i grænsekontrollen.

eTA gælder i 5 år, så har du allerede en godkendt eTA fra en tidligere rejse til Canada, behøver du ikke søge en ny, medmindre du har fået nyt pas i mellemtiden.

De fleste får godkendt deres ansøgning inden for få minutter. Vi anbefaler alligevel at sende ansøgningen, så snart du har booket din rejse, så du kan være sikker på, at alt er ok.

Du ansøger om eTA på den canadiske regerings hjemmeside. Det koster 7 USD.

OBS: Mellemlander du i USA på vej til Canada, skal du også søge om forhåndsgodkendelse i USA (ESTA).
Læs om reglerne i vores blogindlæg Indrejse i USA: Det skal du vide om ESTA, pas og papirer.

Interesseret i en rejse til Canada?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.