Inspiration

Seværdigheder i Seattle

8 steder du skal se på din rejse til Seattle

Der er virkelig nogle unikke seværdigheder i Seattle, som du ikke misse, når du besøger byen i USA's nordvestligste hjørne. Staten Washingtons "hovedstad", Seattle, er en smeltedigel af madelskere, tech-fans og kaffedrikkende hipsters. Så sent som sidste år blev Seattle faktisk kåret af MoveHub som den fjerdestørste "hipster-by" i verden! Men den byder også på sjove oplevelser for hele familien.

Det er oplagt at have nogle dage i Seattle, hvis du rejser rundt i Pacific Northwest eller kombinere med en rundrejse i det vestlige Canada. Her giver vi dig de 8 bedste seværdigheder i Seattle.

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

Interesseret i en rejse til Seattle?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.