Destination

Seattle

Paradis for tech-fans og foodies

Rejser til Seattle

I USA’s nordvestlige hjørne ligger den charmerende storby Seattle. Modsat mange andre byer kan du udforske Seattle til fods, og mellem skyskraberne vil du mærke en afslappet stemning og en masse unikke seværdigheder. Nyd udsigten fra byens top, Space Needle; besøg det kendte madmarked Pike Place Market; og spis på en af de utallige restauranter, der har gjort Seattle til et rejsemål for madelskere. Seattle er det perfekte udgangspunkt for en rundrejse i Pacific Northwest.

Stat
Washington
Ideelt rejsetidspunkt
Maj - september
Tidsforskel
-9 timer
Space Needle
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Space Needle - Siden Verdensudstillingen i 1962 har “nålen” været symbol på Seattle, der dengang som nu var optaget af fremtidens teknologi. Tag elevatoren op i 158 meters højde, og nyd udsigten over byen og vandet i Puget Sound.

Museum
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Museum of POP - Dette topmoderne museum er dedikeret til al slags popkultur. Med udstillinger om alt fra Prince til Star Trek vil der helt sikkert være noget for dig. Uanset hvad er det et must at se det spacede museum udefra.

Flymuseum
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Museum of Flight - Er du bare lidt fan af fly og rumfart, er dette museum det rene eldorado. Du kan se en af landets største flysamlinger, der indeholder alt fra en Air Force One til en af de første flyvemaskiner nogensinde.

Mad i Seattle
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gastronomi - Om du er til østers eller burgers, er Seattle garant for kulinariske oplevelser. Med adgang til hav, søer, vinmarker og økologiske landbrug er byen kendt for sin madkultur baseret på lokale råvarer og innovative kokke.