Destination

Seattle

Paradis for tech-fans og foodies

Rejser til Seattle

I USA’s nordvestlige hjørne ligger den charmerende storby Seattle. Modsat mange andre byer kan du udforske Seattle til fods, og mellem skyskraberne vil du mærke en afslappet stemning og en masse unikke seværdigheder. Nyd udsigten fra byens top, Space Needle; besøg det kendte madmarked Pike Place Market; og spis på en af de utallige restauranter, der har gjort Seattle til et rejsemål for madelskere. Seattle er det perfekte udgangspunkt for en rundrejse i Pacific Northwest.

Stat :
Washington
Ideelt rejsetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskel :
-9 timer

Vores rejser til Seattle

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Seattle.

Space Needle
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Space Needle - Siden Verdensudstillingen i 1962 har “nålen” været symbol på Seattle, der dengang som nu var optaget af fremtidens teknologi. Tag elevatoren op i 158 meters højde, og nyd udsigten over byen og vandet i Puget Sound.

Chihuly Garden and Glass
Emilie Kyed
Emilie Marie Kyed
Content Manager

Muse see - "Tag et smut forbi Chihuly Garden and Glass, som ligger lige ved siden af Space Needle. Museet præsenterer en imponerende samling af smukke glaskunstværker.”

Flymuseum
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Museum of Flight - Er du bare lidt fan af fly og rumfart, er dette museum det rene eldorado. Du kan se en af landets største flysamlinger, der indeholder alt fra en Air Force One til en af de første flyvemaskiner nogensinde.

Mad i Seattle
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gastronomi - Om du er til østers eller burgers, er Seattle garant for kulinariske oplevelser. Med adgang til hav, søer, vinmarker og økologiske landbrug er byen kendt for sin madkultur baseret på lokale råvarer og innovative kokke.

Interesseret i en rejse til Seattle?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.