Destination

Seattle

Paradis for tech-fans og foodies

Rejser til Seattle

I USA’s nordvestlige hjørne ligger den charmerende storby Seattle. Modsat mange andre byer kan du udforske Seattle til fods, og mellem skyskraberne vil du mærke en afslappet stemning og en masse unikke seværdigheder. Nyd udsigten fra byens top, Space Needle; besøg det kendte madmarked Pike Place Market; og spis på en af de utallige restauranter, der har gjort Seattle til et rejsemål for madelskere. Seattle er det perfekte udgangspunkt for en rundrejse i Pacific Northwest.

Stat
Washington
Ideelt rejsetidspunkt
Maj - september
Tidsforskel
-9 timer

Vores rejser til Seattle

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Seattle.

Space Needle
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Space Needle - Siden Verdensudstillingen i 1962 har “nålen” været symbol på Seattle, der dengang som nu var optaget af fremtidens teknologi. Tag elevatoren op i 158 meters højde, og nyd udsigten over byen og vandet i Puget Sound.

Flymuseum
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Museum of Flight - Er du bare lidt fan af fly og rumfart, er dette museum det rene eldorado. Du kan se en af landets største flysamlinger, der indeholder alt fra en Air Force One til en af de første flyvemaskiner nogensinde.

Mad i Seattle
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gastronomi - Om du er til østers eller burgers, er Seattle garant for kulinariske oplevelser. Med adgang til hav, søer, vinmarker og økologiske landbrug er byen kendt for sin madkultur baseret på lokale råvarer og innovative kokke.

Interesseret i en rejse til Seattle?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig