Rejsetema

Kombinationsrejser

Helstøbte ferier efter dine drømme

Kombinationsrejser til USA, Canada og Caribien

Hos USATours har vi ingen standardløsninger. Du kan sammensætte din rejse præcis, som du ønsker. Måske vil du gerne se mere end ét land? Eller måske vil du på både kør selv-ferie og krydstogt? Når først du er rejst over på den anden side af Atlanten, kan du jo lige så godt få det, som du vil have det. Vi kalder det kombinationsrejser, og her har vi samlet nogle forslag til de mest oplagte kombinationer. Men vi skræddersyr med glæde din helt egen kombinationsrejse.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vores forslag til kombinationsrejser

Her kan du se vores forslag til de bedste kombinationsrejser til USA, Canada og Caribien. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Kombiner Hawaii og Californien
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Californien og Hawaii - En oplagt kombinationsrejse er Californien og Hawaii, da du næsten altid flyver til Hawaii via Los Angeles. På denne rejse får du det hele: Californiens storbyer, berømte nationalparker og Hawaiis eksotiske natur.

Kombinationsrejser
Sanna
Sanna Thunström
REJSEKONSULENT

Flere ferier i én - “På en rejse til USA behøver du ikke vælge mellem en storbyferie, badeferie, skiferie eller vandreferie. Du kan få dem alle i én, fordi det er så nemt at komme fra sne til sol - eller fra øde ørken til metropol.”

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.