BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Pacific Northwest

Magisk natur og madmekka på Stillehavskysten

Rejser til Pacific Northwest

Få det bedste af aktiv ferie og livsnydertur

På rejser til Pacific Northwest kan du stå op til synet af snedækkede bjerge, vandre i frodige skove midt på dagen, få en dukkert i Stillehavet ved eftermiddagstid og afrunde dagen med en lokalt brygget øl i en livlig storby.

I regionen Pacific Northwest, der primært dækker over staterne Washington og Oregon, finder du blandt andet den storslåede bjergkæde Cascades, den smukke Stillehavskyst, USA’s dybeste sø og verdens højeste træer. Tilføj de hippe storbyer Seattle og Portland, og du har drømmeferien for både outdoor-, kultur-, shopping- og madentusiaster.

Fakta om USA’s vestkyst

Tidsforskel: -9 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Pacific Northwest

Udsigt over Seattle

Seattle – smuk storby

I Seattle får du en rigtig storbyoplevelse på din rejse til Pacific Northwest. Naturen er godt nok ikke til at komme udenom, da byen er smukt omgivet af bjerge og vandet i Puget Sound, men mellem skyskraberne venter shopping, museer, kunst, kultur og byliv i verdensklasse.

Seattle er blandt andet kendt for at være en teknologisk foregangsby og byen, hvor Starbucks Coffee blev født. Det kan du opleve ved at køre en tur op i byens top, Space Needle, og køle ned igen på en af byens rekordmange kaffebarer.

Læs mere om Seattle

Portland skyline i Oregon med Willamette floden foran

Portland – øl- og madmekka

Portland er det andet storbyindslag på din rejse i det nordvestlige USA, men her kan du faktisk få følelsen af at være i Europa. Folk kører rundt på cykel i den grønne by, og hvor der normalt er fastfood-butikker, er Oregon fyldt med street food og spændende restauranter, hvor mange af landets bedste kokke står i køkkenet. Byen er også kendt for sine mange mikrobryggerier, så Portland er et must for enhver med interesse for god mad og drikke.

Desuden har Oregon ingen moms på varer, så du kan få endnu mere nyt tøj for pengene i byens butikker.

Udsigt over Lake Crescent i Olympic National Park

Olympic National Park – vild natur

Naturen er hovedattraktionen på rejser til Pacific Northwest, og i Olympic National Park får du lidt af det hele: hundredvis af kilometer rå kyst, snedækkede bjerge, tågede klippelandskaber og frodige skove med gamle, mosklædte træer.

Der er uendeligt mange muligheder for at udforske den unikke natur. Du kan vandre, cykle og sågar stå på ski i bjergene. Du kan sejle på blanke bjergsøer og vilde floder. Du kan kigge efter bjørne mellem træerne og fange fisk i søerne. Du kan tage på en dagtur fra Seattle eller campere i parken.

Læs mere om Olympic National Park

Dame slapper af i hængekøje med udsigt over Crater Lake på USA's vestkyst

Crater Lake – fortryllende sø

USA’s dybeste sø ligger i Oregon og er et helt fortryllende syn. Crater Lake er navnet på søen, der er opstået i krateret fra en udbrændt vulkan i bjergkæden Cascades. Med sin høje beliggenhed bliver søen fyldt med sne og regn året rundt, hvilket giver søen sin renhed og dybblå farve.

Ude i søen stikker en vulkanø op af det blanke vand, og hele vejen rundt kan du se toppen på den gamle vulkan. Det er et af de smukkeste naturfænomener i USA, som du helt sikkert skal opleve på din rejse til Pacific Northwest.

Gigantisk træ i Reedwood National Park

Redwood – 100 meter høje træer

En anden helt unik naturoplevelse findes syd for grænsen til Californien, hvor nogle af verdens højeste træer vokser i Redwood National Park. De berømte rødtræer kan blive over 100 meter høje og vokser tæt sammen, så når man går mellem dem, trænger solen kun ind i smalle lysstråler. Det er en overvældende følelse at stå ved siden af de enorme stammer, men også smukt at vandre i nationalparken.

Udover rødtræerne byder parken på floder, bække og kyststrækninger med flotte udsigter til klipper og Stillehavets bølger.

Vejret på vestkysten i USA

San Francisco

Los Angeles

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.