Destination

Atlanta

Hjembyen for Coca-Cola, CNN og Martin Luther King Jr.

Rejser til Atlanta

Atlanta i Georgia har verdens travleste lufthavn, hvilket betyder, at du ofte vil flyve hertil eller -fra på din rejse til Sydstaterne. Her vil du opleve en millionby, der tilbyder shopping, sport og kultur for enhver smag. Af unikke Atlanta-attraktioner kan du se frem til cola-museet World of Coca-Cola og nyhedsgiganten CNN - to amerikanske institutioner, som inviterer dig med bag kulisserne. Er du mere til historie, kan du gå i fodsporene på Martin Luther King Jr., som var født og opvokset i Atlanta.

Stat
Georgia
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer
World of Coca Cola
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

World of Coca-Cola - Dette museum er et must for alle, der rejser med børn eller interesserer sig for amerikansk populærkultur. Du lærer om colaens historie, ser gamle reklamer og får lov at smage på over 100 forskellige læskedrikke.

Auburn avenue
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Martin Luther King Jr. - Den berømte borgerrettighedsforkæmper er fra Atlantas historiske kvarter omkring Auburn Avenue, hvor mange vigtige afroamerikanere levede. Her kan du se hans barndomshjem og den kirke, han prædikede i.

Barbecue
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

BBQ og blues - “Gør dig selv den tjeneste at køre ud til Fat Matt’s Rib Shack en aften. Dette ydmyge sted serverer de lækreste, fedtede BBQ ribs, samtidig med at lokale bluesbands spiller derinde - en sand lille sydstatsperle.”

Se NFL i Atlanta
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Amerikansk fodbold - Vil du have en lokal oplevelse på din rejse til Atlanta, skal du se en kamp med Atlanta Falcons. Byens NFL-hold har hjemmebane på det store Mercedez-Benz Stadium, hvor der med garanti er god stemning.

CNN i Atlanta
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

CNN indefra - Du må ikke snyde dig selv for en tur “behind the scenes” hos verdens største nyhedsorganisation, CNN. Her får du indblik i dagligdagen på en tv-station med deadlines, drama og nyheder 24 timer i døgnet.

Little Five Points
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Hipster-kvarteret - I den moderne storby er det flippede kvarter Little Five Points en oase af sjove butikker og spisesteder. Prøv en af de 800 forskellige øl på Porter Beer Bar, eller gør et unikt køb i Stefan’s Vintage Clothing.

Find inspiration til din rejse til Atlanta

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Atlanta.

Interesseret i en rejse til Atlanta?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig