Destination

Nashville

Hvor du kan høre livemusik 365 dage om året

Rejser til Nashville

Nashville i Sydstaterne går ikke under navnet “Music City” for ingenting. Byen er kendt for at have født countrygenren og lagt mikrofon til stjerner som Dolly Parton og Johnny Cash. Men også i dag lever og ånder byen for musik. Du kan naturligvis også selv mærke stemningen ved livemusik, da der på en hvilken som helst aften er gratis koncerter i hovedgaden Broadway. Selv hvis du ikke er fan af musikken, er det sjovt at opleve miljøet, som er en klassisk del af sydstatskulturen.

Stat :
Tennessee
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer

Vores rejser til Nashville

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Nashville.

Museum
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Country-koryfæer - Vil du have historien om fortidens stjerner, der skabte countrygenren, skal du besøge det underholdende Country Music Hall of Fame and Museum. Her er en masse sjove anekdoter og rekvisitter fra deres koncerter.

Grand ole opry
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Grand Ole Opry - Dette spillested er ikonisk i Nashville. Her har store country-stjerner som Elvis Presley, Johnny Cash og Dolly Parton gjort karriere. I dag kan du se shows med linedance og sang af nutidens countrystjerner.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Hot chicken
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Nashville hot chicken - Den lokale specialitet er såkaldt Nashville hot chicken, som er en stærk version af Sydstaternes fried chicken. Prøv den på spisestedet Hattie B’s, hvor du kan vælge mellem seks forskellige “heat levels”.

Honky Tonk highway
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Honky Tonk Highway - Hver eneste aften strømmer musikken ud fra de mange honky-tonks - sydstatsslang for værtshus - der ligger på række i hovedgaden Broadway. Gå fra det ene til det andet og hør lidt af hvert!

Plantation
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Historisk plantage - Rejs tilbage til 1800-tallet med et besøg på Belle Meade Plantation. Her levede en af Nashvilles rigeste familier i et overdådigt palæ, mens over 100 slaver arbejdede på deres enorme ejendom. Få historien om fortiden i Sydstaterne.

Jack Daniels whisky destilleri
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Whisky-gigant - Hvis du kombinerer din rejse til Nashville med Atlanta, skal du stoppe ved Jack Daniel’s Distillery, der ligger mellem de to byer. Her kan du få historien om Jack og udviklingen af den opskrift, der stadig bruges i dag - 150 år senere.

Find inspiration til din rejse til Nashville

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Nashville.

Interesseret i en rejse til Nashville?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.