Inspiration

Seværdigheder i Memphis

Graceland og 5 andre du ikke må misse

De færreste kender til andre seværdigheder i Memphis end Graceland, men det er en skam, for der er nok at komme efter. Både når det kommer til kultur og udendørs aktiviteter gemmer blues-byen i Tennessee på nogle helt unikke oplevelser, som du ikke må snyde dig selv for på rejsen. Her er de seks mest anbefalelsesværdige – listet af vores tidligere rejsekonsulent Ditte, som har besøgt Memphis.

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

2. Mud Island River Walk

En mindre kendt, men lige så anbefalelsesværdig oplevelse i Memphis er Mud Island Riverwalk. Nede på Mississippi-flodens bred ligger den nye, populære bypark Mud Island Park, hvor der er et museum, spillested og gode udsigter til floden. Men det sjoveste i parken er den store model af Mississippi-floden, som slanger sig gennem jorden. Alle flodens sving og kurver er gengivet i modellen, og der løber vand igennem som i virkeligheden. Det er virkelig godt lavet og meget fascinerende at få overblik over den gigantiske flod, der løber fra Minnesota i nord til Den Mexicanske Golf i syd.

4. Lorraine Motel

Memphis er også byen, hvor Martin Luther King Jr. blev dræbt i 1968. Han var i byen for at holde tale og boede på Lorraine Motel, hvor han blev skudt. I dag er motellet et landmærke, og til ære for borgerrettighedsforkæmperen har man lavet det store National Civil Rights Museum på stedet. Her kan du lære om hans og andres kamp for sortes rettigheder og blive klogere på hele den del af den amerikanske historie gennem interaktive udstillinger.

5. The Peabody Ducks

Den her er en mærkelig, men virkelig sjov oplevelse. The Peabody er et gammelt, fint hotel i Memphis, som er blevet kendt på at have nogle helt særlige faste gæster: Fem ænder bor på hotellets øverste etage. Hver dag tager de elevatoren ned til stueetagen, hvor de marcherer hen til hotellets springvand for at få en dukkert. Det er en tradition, som har eksisteret siden 1940. Ænderne betyder så meget på hotellet, at der aldrig vil blive serveret and i restauranten. Den lille march finder sted hver dag klokken 11 og 17, hvor udefrakommende kan komme ind og se det pudsige optrin.

6. Big River Crossing

Der er også seværdigheder i Memphis for de mere aktive. En af de mest anbefalelsesværdige er Big River Crossing. Harahan Bridge er den længste bro for fodgængere, der går over Mississippi-floden. På halvanden kilometer forbinder den Memphis downtown og Arkansas. Det er muligt at gå eller cykle over, hvilket er en god måde at få et overblik over byen og en fin udsigt over floden. Mange lokale bruger den, og du kan møde løbere, cyklister og fotografer på vejen. Om aftenen bliver tusindvis af lys tændt på broen, så den er også flot i mørke.

Vil du til Memphis?

Så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på en rejse – måske et roadtrip i Sydstaterne? Vi kan sammensætte fly, hotel og aktiviteter til en fordelagtig pris. Hos os er du ikke afhængig af at rejse på bestemte dage – vi skræddersyr turen til dig.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig