Inspiration

Californiens hyggeligste kystbyer

Guide til Santa Cruz, Monterey og Carmel-By-The-Sea

Godt en times kørsel syd for San Francisco findes nogle mindre kendte, men klassisk californiske feriebyer: Santa Cruz, Monterey og Carmel. Jeg besøgte dem alle på min sidste rejse til Californien og kan virkelig kun anbefale, at du gør det samme. Du kan gøre det som et hurtigt stop på Highway 1, eller du kan afsætte flere dage til disse tre perler – de fortjener det!

Udgivet:
Metteliva
Metteliva Henningsen
REJSESKRIBENT

Konklusion

Hvis du har et par nætter på dit roadtrip ad Highway 1, eller hvis du vil have nogle dages strandferie i forbindelse med et besøg i San Francisco, så er disse tre perler værd at besøge. Om du tager nætterne i en eller flere af dem, spiller ingen rolle. Du kan nemt udforske hele området med base i en af byerne.

Næste gang du planlægger en rejse til Californien i sommerperioden, håber jeg, at du vil huske, at det ikke kun er i Los Angeles, du kan nyde sol og strand. Santa Cruz, Monterey og Carmel-By-The-Sea bør være med i overvejelserne!

Kunne du tænke dig en rejse til Californien?

Vi er eksperter i at skræddersy rejser til Californien, så vi kan sammensætte en rejse med fly, billeje, hoteller og meget mere til en god pris.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig