Inspiration

Guide til storbyferie i USA

Sådan får du mest ud af din tid og pengepung

For mange er en storbyferie ens betydende med London, Paris eller en anden europæisk hovedstad, men du kan sagtens tage på storbyferie i USA, uden det skal koste mere. Påskeferien og efterårsferien er oplagte tidspunkter at tage på storbyferie, og kan du rejse uden for skoleferien, bliver det endnu lettere at rejse til USA uden at blive ruineret. Følger du disse syv råd, kan du få en fantastisk (og ikke for dyr) storbyferie i USA.

For eksempel til evigt pulserende New York, magtens fascinerende højborg Washington D.C., charmerende Boston eller måske den urimeligt undervurderede Chicago?

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

1. Bestil i god tid

10 måneder før afrejse er det optimale tidspunkt at købe en rejse. Her bliver flybilletterne udstedt, så her er der flest tilgængelige billetter i de billige priskategorier. Derfor kan du med fordel bestille din rejse, når du ved, hvornår du vil rejse. Det betyder ikke, at du ikke også kan få billige billetter to måneder før afrejse. Fordi der er så mange afgange til især New York, men også andre storbyer i USA, kan man ofte finde billetter til samme pris som til Paris.

Interesseret i en storbyferie?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.