Inspiration

Guide til storbyferie i USA

Sådan får du mest ud af din tid og pengepung

For mange er en storbyferie ens betydende med London, Paris eller en anden europæisk hovedstad, men du kan sagtens tage på storbyferie i USA, uden det skal koste mere. Påskeferien og efterårsferien er oplagte tidspunkter at tage på storbyferie, og kan du rejse uden for skoleferien, bliver det endnu lettere at rejse til USA uden at blive ruineret. Følger du disse syv råd, kan du få en fantastisk (og ikke for dyr) storbyferie i USA.

For eksempel til evigt pulserende New York, magtens fascinerende højborg Washington D.C., charmerende Boston eller måske den urimeligt undervurderede Chicago?

Udgivet:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
Content Manager

1. Bestil i god tid

10 måneder før afrejse er det optimale tidspunkt at købe en rejse. Her bliver flybilletterne udstedt, så her er der flest tilgængelige billetter i de billige priskategorier. Derfor kan du med fordel bestille din rejse, når du ved, hvornår du vil rejse. Det betyder ikke, at du ikke også kan få billige billetter to måneder før afrejse. Fordi der er så mange afgange til især New York, men også andre storbyer i USA, kan man ofte finde billetter til samme pris som til Paris.

Vil du på storbyferie i USA?

Så kontakt os. Vi er Danmarks største rejsebureau med speciale i USA og har et stort netværk af samarbejdspartnere, der sikrer os de bedste priser på fly, hotel og aktiviteter i USA. Skriv eller ring til os, så vi kan sammensætte et gratis tilbud baseret på dine ønsker.

  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig