Inspiration

Seværdigheder i Fort Lauderdale

6 ting du ikke må misse i USA's Venedig

Lige nord for Miami ligger Fort Lauderdale - eller "USA's Venedig", som den også kaldes. Byen har fået sit navn fra den italienske by, fordi denne også har en masse kanaler, der går gennem byen. Her er de små gondoler bare skiftet ud med luksusyachter. Fort Lauderdale er nemlig et urbant ferieparadis med mindst 300 årlige solskinsdage og en middeltemperatur på 24 grader året rundt. Men hvad er der at lave udover at ligge på de fine strande? Her får du seks tips til din ferie i Fort Lauderdale.

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

Interesseret i en rejse til Florida?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.