BESTIL TILBUD
30 872 872

Den klassiske rundrejse i Florida

Topunderholdning og caribisk stemning

14 dage fra 8.595 kr.

Den klassiske rundrejse i Florida

14 dage fra 8.595 kr.

Glæd hele familien i fantastiske Florida

“The Sunshine State” er ikke overraskende en af USA’s mest populære feriedestinationer. Florida har noget for unge som gamle – og så er staten badet i solskin det meste af året. Vi har sammensat det bedste af Florida på to uger: farverig storbystemning i Miami, gigantiske forlystelsesparker i Orlando, hyggelige strande i Fort Myers og tropiske bounty-øer i Florida Keys.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: MIAMI

Skyline over Miamis skyskrabereJeres rundrejse i Florida begynder i solskinsstatens berømte storby, Miami. Her lander I og vil med det samme mærke den lune brise, der gør Florida så populær. Vejret er stort set altid godt, og i Miami forstår de i den grad at nyde det.

Den seks kilometer lange tange ud for fastlandet, Miami Beach, er egentlig en hel by for sig selv, men for mange er den synonym med Miami. Her kan I ligge og slappe af på den brede sandstrand, tage en dukkert i Atlanterhavets bølger eller gå en tur på den kendte promenade Miami Beach Boardwalk, der bruges flittigt af motionister, hundeluftere og strandløver.

Lige bag stranden og promenaden finder I Ocean Drive, hvor der er dømt livlig bystemning. På gaden her og et par blokke bagved kan I se de pastelfarvede art deco-bygninger, som Miami er kendt for, og I kan shoppe, spise og feste hele dagen og natten.

Vil I shoppe mere – og til mere favorable priser – kan I med fordel køre en tur til det gigantiske shoppingcenter Sawgrass Mills, hvor I kan få alle de kendte mærker til helt andre priser end i Danmark.

Herfra kan I køre til Orlando (380 km/240 mil – 3,5 timer)

DAG 4 – 8: ORLANDO

Universal Studios vandland Volcano Bay i OrlandoHvis Miami er slaraffenland for solglade turister med hang til fest og shopping, er Orlando et endnu vildere slaraffenland for børn og barnlige sjæle. Byen i det centrale Florida er verdens hovedstad for forlystelsesparker, og man kan nemt bruge et par uger her, hvis man er et legebarn med turpas til det hele. Vi foreslår fire overnatninger til familier, så I også har tid til andet.

Den største attraktion i Orlando er også verdens største forlystelseskompleks, Walt Disney World Resort, der består af fire forskellige parker og to vandland, så bare her kan I bruge dagevis på at lege Disney-prinsesser, hilse på Mickey Mouse og prøve alle rutsjebanerne. I kan også bo på et af de mange temahoteller indeni resortet for at få den fulde Disney-oplevelse.

Universal Studios, Kennedy Space Center og SeaWorld er nogle af de andre kæmpe forlystelsesparker, der bestemt er et besøg værd. Vores rejsekonsulenter kan hjælpe jer med at prioritere de rette for jeres familie og booke entre, så I ikke skal spilde tiden på at stå i kø.

Herefter foreslår vi at køre til Fort Myers (240 km/150 mil – 3 timer)

DAG 8 – 11: FORT MYERS

Solnedgang over stranden i Fort Myers, FloridaNæste stop på vores klassiske rundrejse er i Fort Myers på Floridas vestkyst. Her venter nogle af USA’s bedste strande i en perfekt kombination med hyggeligt byliv, gode spisesteder og spændende attraktioner inden for korte afstande.

Brug en dag i det fine sand under palmerne på at slappe af ovenpå de hæsblæsende dage i Orlando. Det kan I gøre på den lange tange Fort Myers Beach, hvor vi også anbefaler at bo. Herfra kan I også tage en dagstur til en af de nærliggende øer Sanibel eller Captiva, som man nemt kan køre til, og hvor der er en fredfyldt stemning, skønne strande og et rigt dyreliv.

I Fort Myers by kan I slentre i den gamle bydel, River District, hvor der er 100 år gamle huse med nye restauranter, butikker og barer, der indbyder til at slå sig ned og nyde livet. I kan også se de såkaldte “vinterhuse”, hvor bilgiganten Fords grundlægger, Henry Ford, og hans opfinder-ven Thomas Edison, der blandt andet opfandt diktafonen, boede.

Fra Fort Myers kan I også besøge Floridas berømte alligatorer i sumpen Everglades National Park. På statens sydspids ligger det store sumpområde, hvor I kan komme på guidede sejlture og se de store krybdyr på tæt hold. Det vil være oplagt at gøre, når I er på vej videre.

Fra Fort Myers kan I køre ad Overseas Highway til Key West (480 km/300 mil – 5,5 timer)

DAG 11 – 13: KEY WEST

Forfatteren Ernest Hemingways hus i Key WestSom den sidste i rækken af de mere end 100 småøer i Florida Keys, er Key West den mest berømte. Men før I når så langt, har I fornøjelsen af at køre på den 200 kilometer lange vej Overseas Highway, der forbinder øerne med lange broer. Det er en fantastisk fornemmelse at køre midt ude på havet, som skal prøves.

Når I ankommer til Key West, ankommer I også til det sydligste punkt i USA (bortset fra Hawaii). Der står en stor betonbøje, der markerer punktet med teksten “Southernmost Point”, og et billede her er lidt et must. Den tætte forbindelse til Caribien afspejler sig også i omgivelserne og livsstilen på Key West. Hvidt sand, turkis vand og eksotisk mangrove danner de fysiske rammer om en tilbagelænet dagligdag.

Her kan I ligge på stranden, snorkle, svømme med delfiner eller sejle jetski, hvis I er klar på lidt action. Det er en sjov måde at opleve øen på, hvis I lejer jetski og sejler rundt med en guide. Senere kan I gå en tur i hovedgaden Duval Street, hvor der shopping, friskfanget fisk på menuerne og hyggelige barer, hvor I kan runde dagen af med en mojito i bedste Hemingway-stil. Den berømte forfatter havde et hus i byen, som I også kan se.

Herfra kan I køre tilbage ad Overseas Highway til Key Largo (170 km/110 mil – 2,5 timer)

DAG 13 - 14: KEY LARGO

Snorkling i Key Largo, FloridaSidste stop på rundrejsen er på Key Largo, som er den første ø i Florida Keys, når man kommer fra fastlandet. Her anbefaler vi at tage en overnatning på vejen tilbage fra Key West for at opleve “Dive Capital of the World”, som Key Largo kaldes.

Omkring øen findes et fantastisk farvestrålende liv i den undersøiske nationalpark John Pennekamp Coral Reef State Park. Her bliver det rige dyre- og planteliv beskyttet, og I kan opleve det med snorkel – eller dykkerudstyr.. I kan både se havskildpadder, flotte fisk og koraller i alle former og farver.

I kan også bare ligge og nyde de sidste stråler af Floridas sol, spise en lækker afslutningsmiddag og købe souvenirs med hjem fra jeres skønne rundrejse.

Fra Key Largo kan I køre til lufthavnen i Miami (100 km/60 mil – 1 time)

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 14 dage fra 8.795,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 14 dage fra 10.395,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 14 dage fra 9.695,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 14 dage fra 8.595,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 14 dage fra 8.795,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 14 dage fra 10.395,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 14 dage fra 9.695,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 14 dage fra 8.595,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Åbn filter
Luk filter
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.