Destination

Philadelphia

Byen, hvor USA blev født

Rejser til Philadelphia

Philadelphia er en blomstrende storby, der fortjener langt mere opmærksomhed, end den får. Det var her, USA’s forfatning blev skrevet, og grundlaget for det nuværende USA blev dannet. Derfor kan du tage på en historisk rejse og se spændende seværdigheder som Liberty Bell og landets ældste vej. Men du kan også shoppe lækkert tøj til lave priser, spise en verdensberømt sandwich og nyde grønne oaser i “The City of Brotherly Love”. Det er oplagt at rejse til Philadelphia på en rundrejse på Østkysten i USA.

Stat :
Pennsylvania
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Philadelphia

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Philadelphia.

Den kendte og ikoniske Liberty Bell
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Liberty Bell - Den 4. juli 1776 kunne man høre lyden af en klokke, der ringede for at markere USA’s uafhængighed. Dén dag blev starten på landets historie, og den selvsamme klokke kan du se på din rejse til Philadelphia.

Prøv den kendte philly cheese steak i Philadelphia
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Philly cheesesteak - Kombinationen af hvidt brød, oksekød, løg og masser af smeltet ost er ikke lige efter kostpyramiden, men en Philly cheesesteak er verdensberømt af en grund. Prøv den på Pat’s King of Steaks eller Geno’s Steaks.

LOVE parken i Philadelphia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

LOVE Park - Besøg John F. Kennedy Plaza, og få et billede ved den fine LOVE-statue, der har givet parken sit navn. Den er ikke ret stor, men den tjener som en hyggelig, grøn oase midt i byen.

USA's ældste vej Elfreth's Alley i Philadelphia
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

USA’s ældste vej - Mens en millionby af højhuse er skudt op omkring Elfreth’s Alley, er den lille gade den samme som for 300 år siden. USA’s ældste vej er måske også den mest charmerende i landet - kig forbi den på din rejse til Philly.

Find det imponerende street art rundt i Philadelphia by
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Street art - “Når du går rundt i Philadelphias gader, kan du ikke undgå at se store street art-kunstværker på husmurene. Du kan endda gå en bestemt rute, der kaldes Mural Mile, hvor du ser det ene farverige værk efter det andet.”

Find inspiration til din rejse til Philadelphia

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Philadelphia.

Interesseret i en rejse til Philadelphia?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.