Inspiration

Guide til West Hollywood

Den hippeste og hyggeligste del af Los Angeles

Hvis du planlægger en rejse til Los Angeles, bør du overveje at bo i - eller som minimum besøge - West Hollywood. Det er sin egen by i byen, men stadigvæk meget L.A. WeHo, som den kaldes, ligger tæt på alle de klassiske seværdigheder, men har alligevel en helt anden vibe end de meget turistede dele af byen.

Jeg er for nylig kommet hjem fra en rejse til Californien og boede i West Hollywood, da jeg var i L.A. Det er bestemt ikke sidste gang, for der var mange sjove ting at opleve, lækre ting at spise og praktiske fordele. Her kan du læse mere om West Hollywood.

Udgivet:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
Content Manager

Interesseret i en rejse til West Hollywood?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.