BESTIL TILBUD
30 872 872

Best of Californien rundrejse

Fra Los Angeles til San Francisco via vestens vilde natur

13 dage fra 8.995 kr.

Best of Californien rundrejse

13 dage fra 8.995 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRIS OG INDHOLD
 • ANDRE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Få de største oplevelser på én rundrejse

Californien er den perfekte stat at rejse i, hvis I vil opleve det bedste af USA på én fantastisk ferie. Her venter storbyerne Los Angeles og San Francisco, samt Las Vegas i nabostaten Nevada. Og så er det oplagt at lægge vejen forbi naturvidunderet Grand Canyon, som indprenter sig i de flestes hukommelse for evigt.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: LOS ANGELES

De kendte stjerner i fortoget "Walk of Fame" i HollywoodVelkommen til USA! Dette rejseforslag starter i Los Angeles, hvor vi anbefaler at være i omkring fire dage, så I kan få det hele med uden at stresse. Drømmenes by er nemlig fuld af must see-oplevelser.

Hollywood er naturligvis en af dem. I den berømte filmby kan I se filmstudier og stunts i Universal Studios, lede efter jeres yndlingsskuespillere blandt stjernerne i fortovet på ”Walk of Fame” og få et billede af det store Hollywood-skilt, der står i Hollywood Hills. I kan også tage en tur op i bakkerne og se, hvor de kendte bor.

I Beverly Hills er der også mulighed for at se stjerner. Det eksklusive kvarter er for de rige og berømte, og her er det ikke usandsynligt at spotte en kendis. Kig for eksempel på Rodeo Drive, som er en af verdens dyreste gader kendt fra Pretty Woman. Priserne er eksorbitante, men vinduesudstillingerne er flotte, og det er sjovt at se de mennesker, der kommer her.

Trænger I til at nyde Californiens varme på en mere afslappende måde, har Los Angeles skønne strande, for eksempel Venice Beach og Santa Monica.

Herefter kan I køre til Grand Canyon (790 km/490 mil – 7,5 timer)

DAG 4 – 6: GRAND CANYON

Udsigt over Grand Canyon og Colorado RiverTuren til Grand Canyon er relativt lang, men til gengæld meget smuk. I kan for eksempel gøre stop i Mojave-ørkenen, hvor I kan se store, åbne landskaber med flotte kaktusser.

Når I ankommer til Grand Canyon, vil I heller ikke fortryde køreturen. Den enorme kløft er et af verdens mest overvældende naturfænomener, og kommer I ved solnedgangstid, vil klipperne nærmest lyse op i forskellige røde nuancer.

Det er en utrolig fornemmelse at stå på toppen og kigge ud over kløften, der strækker sig, så langt øjet rækker. Men det kan også anbefales at komme ned i kløften og se den fra flere perspektiver. Det kan I på vandreture, på hesteryg eller på en helikoptertur, hvor I for alvor kan forstå dens størrelse. I kan også rafte på Colorado-floden, der løber gennem Grand Canyon.

Herfra anbefaler vi at køre til Las Vegas (440 km/270 mil – 4,5 timer)

DAG 6 – 8: LAS VEGAS

Det store skilt ved indgangen til Las VegasFra store naturoplevelser kommer I nu til noget helt, helt andet. Midt i ørkenen finder I den lysende storby Las Vegas, som man bliver nødt til at se med egne øjne for at forstå, hvorfor den er så kendt. Særligt når solen går ned, og de mange farvede neonlys kommer til sin ret, er det et utroligt syn.

På hovedgaden The Strip kan I besøge Venedig, Paris og Egypten på under en time. Det vil sige, at I besøger de store luksushoteller, som hver har et tema og en helt overdrevet indretning. Det er også her, alle de store kasinoer ligger, og uanset om I er til gambling eller ej, skal man næsten se dem.

Udover poker og enarmede tyveknægte er Las Vegas kendt for sine store shows. I kan se koncerter, stand-up, tryllekunst, akrobatik og det berømte lys- og vandshow med musik til, der foregår hver dag på søen foran Hotel Bellagio.

Her kan I også shoppe igennem i alt fra byens fine forretninger til de store outlets, der ligger omkring byen, hvor man kan få store besparelser på kendte mærker.

Fra Las Vegas foreslår vi at køre til Yosemite (650 km/400 mil – 7 timer)

DAG 8 – 10: YOSEMITE

Vernal vandfaldet i Yosemite National Park i CalifornienSå foreslår vi at vende tilbage til naturen. Efter et par dage med lys og lyde fra alle sider kan I i Yosemite National Park finde total ro. Californiens mest berømte nationalpark byder på noget af den smukkeste natur i verden. På over 3.000 kvadratkilometer finder I bjerge, granitklipper, skove, vandfald, søer og kæmpe træer med stammer så tykke, at I kan gå igennem dem.

I kan opleve Yosemite på mange måder, afhængigt af hvor aktive I vil være. Vi kan anbefale at vandre på nogle af parkens sceniske ruter, men man kan også både ride, sejle, cykle og køre i bil rundt i nationalparken. Uanset hvordan I kommer rundt, vil naturen helt sikkert imponere. Nogle af højdepunkterne er udkigsposten Glacier Point, den enorme dal Yosemite Valley og den ikoniske klippe El Capitan.

Det er populært at campere derinde, men der er også masser af hoteller, hvor I kan bo mere komfortabelt.

Sidste køretur går til San Francisco (300 km/190 mil – 3,5 timer)

DAG 10 - 13: SAN FRANCISCO

Kør med sporvognen i San FranciscoDe sidste dage i dette rejseforslag foregår i San Francisco, som er en af USA’s mest attraktive storbyer. Modsat Los Angeles og Las Vegas er stemningen afslappet, og byen er mindre amerikansk, men meget charmerende.

Her vil I se de berømte bakker, som byen er bygget på. Især den stejleste gade, Filbert Street, er et vildt syn, da bilerne på vejen holder helt skævt parkeret i forhold til husene. I kan også tage en tur i en af de gamle sporvogne, der stadig kører. Og så skal I helt sikkert se byens helt store vartegn: den røde bro Golden Gate Bridge, som vi anbefaler at gå eller cykle en tur over.

I kan besøge den livlige havnefront Fisherman’s Wharf, hvor søløver soler sig til glæde for turisterne, eller sejle ud til det berygtede fængsel Alcatraz, der ligger på en ø og i dag er et museum. Vi anbefaler også at nyde de sidste dage i byens forskellige kvarterer, for eksempel LGBT-kvarteret Castro eller det gamle hippiekvarter Haight-Asbury.

Fra San Francisco kan I flyve hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 13 dage fra 8.995,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 13 dage fra 12.995,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 13 dage fra 8.995,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 13 dage *

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.
* Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 13 dage fra 8.995,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 13 dage fra 12.995,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 13 dage fra 8.995,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 13 dage *

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.
* Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

Vejret i Californien

Los Angeles

Las Vegas

San Francisco

Åbn filter
Luk filter
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.