BESTIL TILBUD
30 872 872

Rundrejse i Californien og Hawaii

En helstøbt drømmerejse fuld af oplevelser i by, natur og strand

20 dage fra 13.095 kr.

Rundrejse i Californien og Hawaii

20 dage fra 13.095 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRISER OG INDHOLD
 • ANDRE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Nyd den amerikanske vestkyst og en uge i paradis

Denne rejse er for jer, der vil have den største oplevelsesferie OG den mest eksotiske badeferie i én uforglemmelig rejse. Med to uger på USA’s vestkyst ser I de berømte storbyer Los Angeles, Las Vegas og San Francisco, samt betagende naturoplevelser i Grand Canyon og Yosemite. Derefter flyver I videre til Hawaii, hvor der venter smuk natur, en varm lokalbefolkning og guddommelige strande.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: LOS ANGELES

Skyline over Los Angeles solnedgang fra HollywoodI flyver til drømmenes by, Los Angeles, hvor det amerikanske eventyr begynder for mange – nu også for jer. Her er stjernedrømmene lige så store som armbevægelserne og humøret lige så højt som palmetræerne, der står langs de brede boulevarder. Her er masser at opleve, så vi anbefaler at bruge de første fire dage på at se den berømte by.

Start for eksempel i filmbyen Hollywood, hvor en spadseretur på Hollywood Boulevard byder på adskillige ikoniske steder. I kan se det stjernefyldte fortov Walk of Fame, de virkelighedstro voksstjerner på Madame Tussauds og Dolby Theatre, hvor Oscar-uddelingen afholdes. Universal Studios Hollywood er også et must, uanset om I rejser med eller uden børn.

En anden dag kan I besøge den glamourøse bydel Beverly Hills og kigge efter de kendte, som har deres daglige gang her. På Rodeo Drive kan I se de eksklusive butikker, de shopper i, og på en guidet tur rundt i “the Hills” kan I se deres gigantiske luksusvillaer.

I kan selvfølgelig også selv leve det gode liv på byens utallige restauranter, shoppe i alle de kendte butikker og mærke stemningen, når solen går ned, og byen lyses op af fancy barer og natklubber.

Efter en god start i L.A. kan I køre til Grand Canyon (790 km/490 mil – 7,5 timer)

DAG 4 – 5: GRAND CANYON

Kig ned i kløften i Grand Canyon National ParkNæste stop på denne foreslåede rejse er ved naturvidunderet Grand Canyon i nabostaten Arizona. Vejen hertil er lang, så man kan også stoppe en nat, for eksempel i Lake Havasu City, som ligger på vejen. Men har I ikke noget imod at køre, foreslår vi at udnytte tiden bedst muligt og køre direkte.

Når I ankommer til Grand Canyon, vil I til gengæld have glemt alt om lange køreture. Den enorme kløft, der snor sig gennem Arizonas tørre jord er et uforglemmeligt syn. Så langt øjet rækker, kan I se de rå klipper, der nærmest ligger i lag af forskellige røde nuancer. Når man samtidig står på kanten af den op mod halvanden kilometer dybe kløft, kan man virkelig mærke naturens storhed.

Det kan I opleve på Grand Canyon Skywalk, som er en platform af glas i en halvcirkel ud fra toppen af kløften. Det er en adrenalinfyldt oplevelse at gå på den, særligt fordi bunden er lavet af glas, men har I nerver til det, kan det klart anbefales. I kan også komme ned i kløften på en vandretur, eller I kan river rafte på Colorado-floden, der løber i bunden.

Herefter kan I køre til Las Vegas (440 km/270 mil – 4,5 timer)

DAG 5 – 7: LAS VEGAS

Nevada Las Vegas med en masse lys på The StripEt helt andet højdepunkt venter i Nevada, hvor I kan opleve den utrolige, men fantastisk underholdende storby Las Vegas. Midt i ørkenen findes den pulserende spilleby, hvor folk kommer med drømmen om at gøre småpenge til formuer, og intet er for stort eller for meget. Omvendt er der plads til alle skøre idéer, hvilket gør byen til en kæmpe oplevelse.

Alt er samlet på hovedgaden The Strip. Her ligger de egyptiske pyramider side om side med Eiffeltårnet og Venedigs små kanaler, og I kan se skrigende neonlys og gigantiske luksushoteller langs hele boulevarden.

Las Vegas er hjemby for verdens største pariserhjul (indtil Dubai overgår det). High Roller hedder det 167,6 meter høje hjul, som I kan komme op i og få en forrygende udsigt over byen og alle dens lys. Skal det være endnu vildere, kan I få fri bar og jeres personlige bartender med ind i kabinen.

Casinoer er selvfølgelig også en essentiel del af Vegas, og det kan anbefales at prøve at smide en enkelt jeton på pokerbordet eller trække i en enarmet tyveknægt for at mærke stemningen derinde.

Vil I ikke bruge al tiden på gambling, er der også masser af andre former for underholdning, som ikke findes lignende ret mange andre steder i verden. I kan se trylleshows i verdensklasse, høre koncerter med store stjerner, overvære imponerende vandshow på søen foran Hotel Bellagio og shoppe amok i de prisvenlige outlets i og omkring byen. En ting er sikkert: I kommer ikke til at kede jer.

Herfra kan I køre gennem Death Valley til Mammoth Lakes (500 km/310 mil – 5 timer)

DAG 7 – 8: MAMMOTH LAKES

Sand Dunes i Death Valley ørken i CalifornienPå vejen til Mammoth Lakes i Californien kan I køre gennem den berømte Death Valley. Det er et stort, fladt område, hvor der kan blive ekstremt varmt – over 50 grader om sommeren. I 1913 blev verdens højeste temperatur på 57 grader målt her.

Det er fascinerende at se Death Valley, særligt ved Badwater Basin, som er Nordamerikas laveste punkt. Det ligger 86 meter under havets overflade, og her ser det ud, som om der er sne på jorden. Det er dog salt fra vand, som er fordampet i varmen.

Når I ankommer til Mammoth Lakes senere på dagen, vil klimaet og omgivelserne have ændret sig til en mere behagelig varme og en grønnere natur. Mammoth Lakes er et skisportsområde og vinteren og et populært hikingområde om sommeren. Har I tid til det, kan I selv vandre en tur i den smukke natur. Ellers kan I bare nyde omgivelserne fra byen og slappe af, inden I skal ud at vandre i Yosemite.

Dagen efter kan I køre til Yosemite (160 km/100 mil – 2,5 timer)

DAG 8 - 10: YOSEMITE

Yosemite National Park i CalifornienSå er det blevet tid til at besøge en af USA’s mest storslåede nationalparker. Yosemite National Park er et enormt område på mere end 3.000 kvadratkilometer, der er hjemsted for over 4.000 forskellige plante- og dyrearter og byder på meget varierede naturoplevelser.

Uanset om I er erfarne trekkere eller mest er til en afslappende gåtur i skoven, kan I det her, men vi anbefaler at komme tidligt afsted for at se mest muligt af den smukke natur. Der venter jer gigantiske Sequoia-træer, brusende vandfald, fredfyldte søer og et rigt dyreliv med mulighed for at se bjørne.

Nogle af de mest kendte steder i parken er Yosemite Valley, som er en kæmpe dal omgivet af rå bjergsider, samt udkigsposten Glacier Point, hvorfra I kan få en forrygende udsigt.

Herfra kan I køre til San Francisco (300 km/190 mil – 4 timer)

DAG 10 - 13: SAN FRANCISCO

Kør på den berømte Lombard Street i San Francisco, CalifornienSå er I tilbage på kysten og tilbage i en af USA’s mest charmerende byer, nemlig San Francisco. Også her er der noget for enhver rejsende, så vi anbefaler at have to fulde dage til at opleve byen med de stejle bakker, gamle sporvogne og det røde landemærke Golden Gate Bridge.

Sidstnævnte er I næsten nødt til at opleve, mens I er i byen. Gå en tur, eller lej cykler, og kør en tur over broen med udsigt til San Francisco Bay. Gør I det morgen eller aften, kan I med stor sandsynlighed opleve den berømte tåge, der lægger sig over byen.

Fortsæt eventuelt turen op ad byens stejleste bakke på Filbert Street, hvor det ser ud, som om hele gaden er tiltet i forhold til husene. Besøg også de forskellige bydele, som gør San Francisco unik. Rejs en tur til Kina i byens store Chinatown, se de regnbuefarvede flag i LGBT-kvarteret Castro eller find de tilbageværende fredstegn i det gamle hippiekvarter Haight-Ashbury.

Den livlige havnefront Fisherman’s Wharf og det berygtede fængsel Alcatraz er også to klassiske San Fran-seværdigheder. Hvor den første kan ses på en time, er Alcatraz en større tur, da I skal sejle til øen, hvor det tidligere fængsel lå. Til gengæld venter dramatiske historier, fortalt af tidligere indsatte, i de velbevarede fangekældre, der i dag er et museum.

Fra San Francisco kan I flyve til Hawaii (3.860 km/2.400 mil – 5 timer)

DAG 13 - 20: HAWAII

Udsigt over stranden Waikiki på Oahu, HawaiiSol, sandstrand og eksotiske omgivelser er nøgleordene for anden del af denne pragtfulde rejse. Den går til den smukke øgruppe Hawaii, som også er USA’s mindste stat, der ligger midt i Stillehavet. Her anbefaler vi at bruge en uges tid for at komme helt ned i gear og nyde paradisøerne fuldt ud. De bedste øer at rejse til er også de tre største i øgruppen: Oahu, Maui og Hawaii Big Island.

Oahu er den mest populære ø, da det er her, hovedstaden Honolulu og flådebasen Pearl Habor ligger. Samtidig er strandene helt fantastiske, så her kan I få en god kombination af tropisk afslapning og aktivitetsmuligheder inden for en overskuelig afstand af stranden. Men vil I hellere til en af de andre øer, kan vi også arrangere det.

Uanset hvor I bliver indkvarteret, handler det om at nyde de hvide sandstrande, det azurblå Stillehav og de bakkede vulkanøers vilde natur fuldt ud. Der er rig mulighed for at surfe, snorkle, dykke og vandre, men en uge på langs kan også varmt anbefales.

Fra Hawaii kan I flyve hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 20 dage fra 13.095,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 20 dage fra 16.895,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 20 dage fra 13.495,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 20 dage *

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.
* Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Indenrigsflyvning
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

Vejret i…

Los Angeles

Las Vegas

San Francisco

Honolulu

Åbn filter
Luk filter

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 20 dage fra 13.095,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 20 dage fra 16.895,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 20 dage fra 13.495,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 20 dage *

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.
* Vi anbefaler ikke at tage på denne rejse i vintermånederne.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Indenrigsflyvning
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.