Destination

San Diego

Familieferie på Vestkystens lækreste strande

Rejser til San Diego

På en rejse til San Diego får du det hele – i strålende solskin. Her finder du en amerikansk storby med alt, hvad hjertet begærer af attraktioner, shopping og lækker mad. Samtidig ligger den i det sydlige Californien, som er velsignet med Vestkystens bedste strande. Derfor er San Diego et oplagt sted at indlægge nogle dages afslapning på din rejse til Californien. Efter en halv dag på stranden er der desuden masser af familieunderholdning i San Diego Zoo, Legoland og verdens største skibsmuseum USS Midway.

Stat
Californien
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-9 timer

Vores rejser til San Diego

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til San Diego. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

La Jolla beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

La Jolla - På din rejse til San Diego bør du klart besøge La Jolla Cove. Foruden synet af den smukke bugt kan du gå ture på klipperne, kigge på vilde søløver, sejle kajak og spise på hyggelige restauranter med udsigt.

Legoland
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

Legoland - Har du børn med på rejsen til San Diego, kan du glæde dem med et besøg i den ene af to amerikanske Legoland-parker. Her er vandland, akvarium, rutsjebaner og selvfølgelig imponerende LEGO-figurer overalt.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig