Destination

San Diego

Familieferie på Vestkystens lækreste strande

Rejser til San Diego

På en rejse til San Diego får du det hele – i strålende solskin. Her finder du en amerikansk storby med alt, hvad hjertet begærer af attraktioner, shopping og lækker mad. Samtidig ligger den i det sydlige Californien, som er velsignet med Vestkystens bedste strande. Derfor er San Diego et oplagt sted at indlægge nogle dages afslapning på din rejse til Californien. Efter en halv dag på stranden er der desuden masser af familieunderholdning i San Diego Zoo, Legoland og verdens største skibsmuseum USS Midway.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer

Vores rejser til San Diego

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til San Diego.

La Jolla beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

La Jolla - På din rejse til San Diego bør du klart besøge La Jolla Cove. Foruden synet af den smukke bugt kan du gå ture på klipperne, kigge på vilde søløver, sejle kajak og spise på hyggelige restauranter med udsigt.

øl
 Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent

Øl - "Besøg nogle af de lokale bryggerier, som Stone Brewing, Ballast Point eller Green Flash for at smage på nogle af de bedste øl."

Legoland
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

Legoland - Har du børn med på rejsen til San Diego, kan du glæde dem med et besøg i den ene af to amerikanske Legoland-parker. Her er vandland, akvarium, rutsjebaner og selvfølgelig imponerende LEGO-figurer overalt.

Find inspiration til din rejse til San Diego

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til San Diego.

Interesseret i en rejse til San Diego?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.