Inspiration

Sportsrejser til USA

Oplev NFL, NBA, NHL og MLB

En af de allerbedste måder at opleve den amerikanske kultur er at tage med de lokale til en kamp i en af de klassiske amerikanske sportsgrene: amerikansk fodbold, basketball, ishockey og baseball. Du kan tage på deciderede sportsrejser til USA, hvis du er hardcore fan. Eller du kan krydre din rejse med en aften på lægterne, hvor der er lige så meget show uden for banen som på den.

Men hvor finder du hvilke hold? Hvornår spiller de? Og hvordan får du billetter? Vi guider dig gennem de fire klassisk amerikanske ligaer.

Udgivet:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
Content Manager

NFL-sæsonen: september-februar

Sæsonen starter første torsdag i september med en kamp på de forsvarende Super Bowl-vinderes hjemmebane. Den skyder første ud af 17 runder i gang. I hver runde er der én stor kamp om torsdagen, én om mandagen og resten om søndagen.

I slutningen af december slutter de indledende runder, og 12 af de 32 hold går videre til slutspillet. I løbet af januar mødes de seks bedste hold fra de to konferencer American Football Conference (AFC) og National Football Conference (NFC). De dyster om at gå hele vejen til finalen - den berømte Super Bowl.

Billetter til NFL på sportsrejser til USA

Vil du ind og se en kamp med dit yndlingshold, kan vi kun anbefale at være i god tid. Når kampprogrammet offentliggøres i april, sidder mange fans (og billethajer) klar til at sikre pladser på tribunerne rundt om i USA. Særligt billetter til de store kampe bliver hurtigt afsat, så er det et topbrag, skal du være endnu mere vaks ved havelågen.

Når det så er sagt, er det ikke umuligt at få billetter senere på året. For det første bliver der ikke udsolgt til alle kampe. For det andet har Ticketmaster, som sælger billetterne, et system, hvor man som fan kan sælge sin billet igen, så de er i omløb på en sikker platform.

USA Tours skræddersyr sportsrejser til USA. Vi kan hjælpe med at skaffe billetter til netop den NFL- kamp, du vil se. Derudover hjælper vi med fly, hotel, billeje og hvad du ellers har brug for på din rejse.

Vil du vide mere om sportsrejser til USA og Canada?

Så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på en rejse, der passer dig og dine ønsker. Foruden kampbilletter kan vi sørge for fly, hotel, bil og alt andet, du har brug for på rejsen.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig