BESTIL TILBUD
30 872 872

Ranchferie i Texas og Det Vilde Vest

Virkelige cowboys, storslået natur og underholdning for hele familien

18 dage fra 10.595 kr.

Ranchferie i Texas og Det Vilde Vest

18 dage fra 10.595 kr.

Tag på en anderledes ferie, og bo på en ranch

Texas er en fantastisk destination for jer, der ønsker en anderledes, oplevelsesrig ferie i USA. I dette rejseforslag har vi sammensat det bedste, Texas har at byde på: et ophold på en ranch med kvæg og cowboys, ørkenlandskab og sejltur på Rio Grande, historisk charme i San Antonio, livemusik i Austin, strandluksus på South Padre Island og rumskibe og shopping i Houston.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 3: FORT WORTH

Cowboys og longhorn tyre i Fort Worth, TexasVelkommen til Det Vilde Vesten! Vi foreslår at flyve til Dallas/Fort Worth Airport og sætte kurs mod Fort Worth, der ligger lige vest for storbyen Dallas i Texas. Men modsat den olierige naboby med skyskrabere og businessfolk er Fort Worth fuld af gamle huse, traditionelle saloons med svingdøre og cowboys klædt i hat og støvler.

Her kan I besøge det historiske kvarter Fort Worth Stockyards, hvor det er som at træde direkte ind i en gammel western. To gange dagligt bliver en flok kvæg af racen Texas Longhorn drevet gennem byens gader til stor begejstring for tilskuerne. Det – og meget mere såsom rodeo, linedance, museer og koncerter – kan I se i Fort Worth Stockyards.

Der er underholdning til flere dage for både børn og voksne i den historiske by. Men med placeringen midt i en storby er det ikke helt det vilde vest, som venter forude. Derfor anbefaler vi ikke at bruge mere end en dag eller to her, før I fortsætter.

Herefter kan I køre til Wildcatter Ranch (130 km/80 mil – 1,5 time)

DAG 3 - 5: WILDCATTER RANCH

Wildcatter RanchNæste stop på rejsen er midt ude i ødemarken. Her har I mulighed for at bo på en ægte amerikansk ranch. Wildcatter Ranch er en ranch med kvæg og landbrug, som har åbnet op for gæster, så det er også et resort, man kan bo på. Her anbefaler vi, at I har to overnatninger, så I rigtigt kan opleve ranch-livet.

Her kan I stå op til synet af store, langhornede kvæg, der går og græsser i indhegningen, mens solen står op over det øde North Texas Hill Country-landskab. I løbet af dagen kan I komme ud at ride eller køre SUV i området, skyde lerduer eller bare slappe af ved poolen. Om aftenen står der store, håndskårne steaks og andre texanske specialiteter på menuen.

Wildcatter Ranch er en af de bedste og mest familievenlige ranches i området, men vi kan også arrangere ophold på andre.

Efter et par dage på ranchen kan I fortsætte til Midland (400 km/250 mil – 4 timer)

DAG 5 - 6: MIDLAND

Udsigt over Midland fra Wadley Barron Park, SydstaternePå vej mod den fantastiske natur i Big Bend anbefaler vi at gøre stop for en overnatning i den mellemstore by Midland.

Her kan I se George W. Bushs barndomshjem, som det så ud, da den tidligere præsident voksede op i 1950’erne. Det er omdannet til et besøgscenter til ære for Bush-familien, hvor I kan få historien om en familie med to præsidenter, to guvernører og to førstedamer, der alle har boet i huset.

En anden attraktion i Midland er Petroleum Museum, hvor I kan blive klogere på en anden del af Texas’ historie, nemlig den om olie og benzin, som har forgyldt staten i over 100 år.

Fra Midland kan I køre til Big Bend National Park (400 km/250 mil – 4 timer)

DAG 6 - 8: BIG BEND NATIONAL PARK

Indgangen til Big Bend National ParkHelt i syd, ved grænsen til Mexico, ligger den storslåede nationalpark Big Bend. Den har fået sit navn fra den bue, som floden Rio Grande danner. Det er desuden floden, der udgør grænsen mellem USA og Mexico på dette stykke.

Her kan I opleve rå, men fantastisk smukke landskaber af øde ørken, rå klipper, dybe kløfter og Chisos-bjergene. Kaktusser og vilde blomster vokser under hårde klimaforhold, og midt i det hele løber Rio Grande som en livgivende åre i tørken.

I kan vandre, cykle på mountainbike eller ride gennem naturen i nationalparken, afhængigt af hvad I er til, og hvad I vil se. På hiking-ruten Window Trail kan I få uforglemmelige udsigter over Chisos-bjergene, mens I på en sejltur på floden ved Santa Elena Canyon kan sejle mellem klippevægge på op til 450 meter på begge sider af jer.

Efter et par dage i naturen kan I køre til Austin (780 km/490 mil – 7,5 timer)

DAG 8 - 10: AUSTIN

Barton Springs Pool med Austin skyline i baggrundenSå er turen nået til Texas’ hovedstad, Austin. Den er den officielle og kulturelle hovedstad med det store University of Texas og kongressen Texas Capitol som et par af de vigtige institutioner. I kan få en gratis rundvisning i Capitol, som faktisk er lidt større end det i Washington D.C.

Austin er også kendt som “Live Music Capital of the World”, så det er næsten et must at gå ud at høre en koncert på et af byens mange spillesteder. Særligt i downtown og South Congress-bydelen er der gang i gaden, og her lever byens motto, “Keep Austin Weird”, i bedste velgående. Farverige spisesteder, skæve butikker og kreative mennesker fylder bybilledet, og det er sjovt at gå en tur i begge områder.

I downtown kan I også besøge byparken Zilker Park, hvor der er masser af hyggelige, grønne områder, botanisk have, beachvolleybaner, legeplads og den naturlige sø Barton Springs Pool, I kan bade og sejle i.

Om aftenen kan I opleve et helt utroligt naturfænomen midt i byen. På Congress Avenue Bridge, der går over Colorado-floden midt i byen, kan man se verdens største urbane flagermuskoloni – på mellem 750.000 og 1,5 millioner flagermus – flyve ud fra broens underside. Mellem april og oktober holder de til her i byen, og når mørket falder på, letter de i en kæmpe flok, hvilket er lidt af et syn.

Fra Austin kan I køre til San Antonio (130 km/80 mil – 1,5 time)

DAG 10 - 12: SAN ANTONIO

Gå langs floden i San Antonio i TexasHelt andre oplevelser venter i den historiske by San Antonio. Den er en af Texas’ mest populære turistdestinationer for sin charme og spændende fortid med tydelig påvirkning fra mexicanerne, hvilket ses i både de gamle bygninger og på restauranternes menukort, der byder på autentisk Tex-Mex.

Hovedattraktionen er The Alamo, som var en katolsk missionsstation, men som blev angrebet af en trop på 5.000 mexicanere, der ville have den sydlige del af Texas som deres land. 187 texanere forsvarede, men blev ikke overraskende dræbt af den overlegne styrke. Blandt dem var folk fra England, Skotland og endda Danmark, og derfor kan I se et dansk flag derinde i dag.

Den anden attraktion i San Antonio er den hyggelige River Walk, der løber langs floden i byen. På begge sider af vandet er bredden brolagt, og hele vejen hen finder I fortorvscaféer, restauranter, butikker og farvestrålende parasoller. Tag en sejltur på floden med de små, langsomme både, eller gå bare op og ned ad den stemningsfulde sti.

Herefter kan I køre til sol og sand i South Padre Island (470 km/290 mil – 4,5 timer)

DAG 12 - 15: SOUTH PADRE ISLAND

South Padre Island i TexasFå ved det, men Texas er faktisk en skøn destination for badeferie. Ud for Texas’ kyst findes en lang tange af smalle øer i Den Mexicanske Golf. Her er South Padre Island den mest kendte som et sandt ferieparadis. Her finder I otte kilometer hvid sandstrand ud til det lune vand i golfen, og hele vejen hen er dejlige hoteller i alle standarder.

Så her har vi indlagt tre dage til ren afslapning i solen som et lille afbræk fra oplevelsesferien. Udover at ligge og nyde varmen på stranden kan I snorkle, dyrke alle former for vandsport, fiske, shoppe i byen og gå ud og spise lækker friskfanget fisk og skaldyr.

Fra South Padre Island kan I køre den sidste tur til Houston (600 km/370 mil – 6 timer)

DAG 15 – 18: HOUSTON

Space Center Houston i TexasDe sidste par dage foreslår vi at tilbringe i Houston, hvorfra I kan flyve hjem. Men inden da er der masser at tage sig til i USA’s fjerdestørste by.

De fleste forbinder Houston med Texas’ sorte guld, da byen er et stort centrum for mange virksomheder inden for olie og gas. Men faktisk er byen fuld af grønne parker, store sportshold og en kunst- og restaurantscene, der overgår de fleste amerikanske storbyer.

I det centrale kvarter Museum District med omkring 20 museer kan I blandt andet se en af verdens største dinosaurudstillinger på Houston Museum of Natural Science og få videnskab i børnehøjde på det populære Children’s Museum of Houston.

Lidt uden for byen ligger det mest berømte besøgscenter, nemlig det i NASA’s Space Center Houston. Det er helt sikkert køreturen værd, da her er hundredvis af spændende ting at lave. Se for eksempel de gigantiske rumraketter fra Apollo-missionerne, rør ved et stykke jord fra månen og find ud af, hvad det handlede om, da rumstationen modtog beskeden “Houston, we have a problem,” hvilket der faktisk slet ikke blev sagt.

Houston er også fuld af gode shoppingmuligheder, så I kan fylde kufferterne med nogle gode minder fra ferien eller bare noget lækkert tøj til amerikanske priser. Houston Premium Outlets er et gigantisk outlet med alle de kendte amerikanske mærker til nedsatte priser, så her er der helt sikkert noget for hele familien.

Fra Houston kan I flyve hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 18 dage fra 10.595,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 18 dage fra 13.695,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 18 dage fra 10.895,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 18 dage fra 10.795,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • To overnatninger på Wildcatter Ranch
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 18 dage fra 10.595,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 18 dage fra 13.695,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 18 dage fra 10.895,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 18 dage fra 10.795,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • To overnatninger på Wildcatter Ranch
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Åbn filter
Luk filter
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.