BESTIL TILBUD
30 872 872

Idyllisk rundrejse i New England

Fortryllende landskaber, amerikansk historie og charmerende kystbyer

16 dage 7.395 kr.

Idyllisk rundrejse i New England

16 dage 7.395 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRISER OG INDHOLD
 • ANDRE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Se New England stråle i årstidens farver

Denne rundrejse er for jer, der elsker fredfyldt natur, romantisk arkitektur, historiske byer og friskfanget skaldyr. På en kør selv-ferie gennem fire af New Englands smukke stater kommer I blandt andet til at opleve Maines fyrtårne, Bostons historiske seværdigheder, Cape Cods idylliske strande og de store skove i Vermont og New Hampshire, hvor løvfaldet farver landskabet gult, grønt, rødt og orange.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: BOSTON

Harvard University i BostonRejsen starten i New Englands “hovedstad”, Boston i Massachusetts. Her foreslår vi at tilbringe de første dage, så I kan opleve den smukke storby og få en introduktion til det historiske område, rejsen tager jer igennem.

Boston er kendt som en stor universitetsby, hvorfor I også vil se mange unge mennesker. Det er specielt det anerkendte Harvard University, der trækker ambitiøse unge fra hele verden til byen. For eksempel har vores egen Kronprins Frederik, en række amerikanske præsidenter og magtfulde mænd som Mark Zuckerberg gået her. Vi kan helt klart anbefale at besøge det gamle, smukke universitet og mærke den stemning, der hersker på campus, som man kender fra amerikanske film. I kan også få en rundvisning af de studerende selv.

Det er ikke kun på uddannelsesområdet, Boston er førende. Historisk set har byen været først med mange fremtidssynede tiltag, hvilket har gjort den til en af de mest veludviklede i verden. For eksempel fik Boston landets første offentlige skole i 1635, og i 1897 byggede de landets første metro, som New York kopierede kort derefter.

Historien om Boston som foregangsby hænger sammen med historien om Boston som landets første store by. Det var her, de britiske kolonister etablerede et nyt samfund, da de fandt “det nye England” i begyndelsen af 1600-tallet. Det var også her, de århundredet efter kæmpede Den Amerikanske Revolution og dannede grundlag for det USA, vi kender i dag. Hele den historie kan I få den spændende gå-rute Freedom Trail, hvor I kommer forbi 16 historisk signifikante steder og samtidig ser den gamle bydel med brosten i små, snoede gader og gamle huse.

Boston er en rigtig hyggelig by, og den er nem at udforske til fods, så det vil vil anbefale. I kan holde en lille pause i landets første offentlige park, Boston Common, der knap 400 år senere stadig trækker folk til, når de skal have en pause væk fra højhusene. Vi kan også anbefale J. F. Kennedy Presidential Museum & Library, der hylder den tidligere præsident med billeder, film og historier fra hans liv i hans tidligere hjem.

Herefter foreslår vi at køre til Portland, Maine (180 km/110 mil – 2 timer)

DAG 4 – 6: PORTLAND

Portland i New EnglandPå vejen til Portland, der ligger længere oppe ad Østkysten, kan I stoppe i den lille “hekseby” Salem. Den er kendt som et sted, hvor man jagtede og henrettede folk, der var mistænkte for at lave sort magi. Historierne om Salem Witch Trials fra 1692 lyder som fiktion, men fandt sted her, hvilket I kan lære mere om på Salem Witch Museum og på spøgelsesture i byen.

Langt mere idyl venter jer i Portland i Maine. Den er den største i staten, men på trods af sin størrelse føles stemningen som i en lille by. Her er brostensbelagte gader og et koncentreret downtown med god shopping og restauranter med de lækre, lokale specialiteter som clam chowder og østers.

Og så er omgivelserne skønne: Atlanterhavets bølger skyller ind på de hyggelige sandstrande med bølgende klitter, og både lokale og turister nyder naturen omkring byen. Her kan I komme lidt ned i gear og bare nyde den friske luft og en hyggelig by.

Inden for 20 minutter fra byen ligger desuden seks fyrtårne, som er værd at besøge. New Englands kyst er kendt for sine gamle fyrtårne, der giver kysten en helt særlig stemning med minder om en tid uden moderne teknologi. Og så kan I få en forrygende 360 graders udsigt fra toppen af nogle af dem.

Efter et par dage her kan I køre til Bar Harbor (280 km/170 mil – 3 timer)

DAG 6 – 8: BAR HARBOR

Arcadia National Park i New EnglandNæste stop er også i Maine, men længere nordpå i den lille kystby Bar Harbor, som er porten til den smukke Acadia National Park. Her kan I få fantastiske naturoplevelser, og særligt hvis I rejser i efteråret, når træerne skifter farve, er landskabet fortryllende.

Et af højdepunkterne i parken er Cadillac Mountain, der med sine 466 meter over havets overflade er det højeste på USA’s østkyst. I kan både vandre eller køre til toppen, hvor der venter en forrygende udsigt over hav og skov. Et andet højdepunkt er Thunder Hole, hvor I kan se Atlanterhvaets bølger skylle op på stejle klipper med fuld kraft. Det er et vildt syn at betragte dette naturfænomen – og I kan selvfølgelig gøre det på sikker afstand.

I kan ro en kajaktur i bugten og kigge efter sæler og marsvin, gå på nogle af mere end 250 kilometer vandrestier mellem vilde blomster, tage på hvalsafari eller være de første i USA til at se solen stå op. Det er nemlig her i Bar Harbor, den viser sine første stråler hver morgen. Efter en lang dag i naturen, kan I forkæle jer selv med en lokalt brygget øl og et godt måltid mad.

Herfra foreslår vi at køre til White Mountains, New Hampshire (380 km/240 mil – 4,5 timer)

DAG 8 – 11: WHITE MOUNTAINS

White Mountain National ForestHerfra går turen ind i landet, og første stop er ved White Mountains i New Hampshire. Her anbefaler vi at tage tre overnatninger for at have god tid til at se den fantastiske natur i disse bjerge, som dækker omkring en tredjedel af hele staten.

Her kan I se frem til store, bakkede landskaber, hvor der står grantræer, så langt øjet rækker. Vi kan anbefale at besøge den del af bjergkæden, der går under Franconia Notch State Park, da der er noget for enhver naturelsker.

I kan bade i det rene, blanke Echo Lake, fiske efter ørreder i Profile Lake, få en fantastisk udsigt og lidt sug i maven med svævebanen til toppen af Cannon Mountain eller gå mellem høje klippesider i den smalle kløft Flume Gorge, hvor der løber et vandfald i midten.

I kan også bare nøjes med at gå eller køre ad de bølgende bjergveje og stier og nyde synet og duften af de uendeligt mange træer. Særligt i løvfaldstid er det fantastisk at se paletten af gule, grønne, røde og orange nuancer.

Herefter kan I køre til Stowe, Vermont (150 km/90 mil – 2 timer)

DAG 11 - 12: STOWE

Ben og Jerry is i VermontNæste stop er den lille bjergby Stowe i Vermont. Her er I næste helt oppe ved grænsen til Canada, og naturen minder da også mere om noget, man forestiller sig om nabolandet i nord end USA.

Om vinteren er Stowe en populær skidestination, der lige så godt kunne ligge i de østrigske alper, og om sommeren strømmer outdoor-folk til med deres vandrestøvler, cykler og golfudstyr. I foråret står de vilde blomster i flor, og i efteråret er farverne fantastiske. Hele året rundt er naturen fantastisk omkring Stowe, så uanset hvad I er til, kan I nyde den her.

Byen er desuden hyggelig at gå på opdagelse i. Her er små souvenirbutikker, gallerier, håndværksforretninger og familieaktiviteter som minigolf og bowling. I kan forkæle jer selv med en behandling på et af byens wellness-steder eller komme til smagning på et lokalt bryggeri.

En anden form for forkælelse venter et kvarters kørsel uden for byen, hvor den berømte isproducent Ben & Jerry’s har fabrik. Her kan I komme ind på rundvisning og se, hvordan de laver deres is. Uden for kan I sørge ved Flavor Graveyard, som er en kirkegård, hvor de kasserede smagsvarianter ligger begravet. I kan selvfølgelig også smage på alle de kendte og nye, spændende is.

Fra Stowe kan I køre til Green Mountains (180 km/110 mil – 2 timer)

DAG 12 - 13: GREEN MOUNTAINS

Green Mountain i New EnglandNæste – og sidste – bjergkæde, der venter jer, er Green Mountains i Vermont. Som navnet indikerer, er der tale om nogle grønne bjerge – i hvert fald om sommeren. Om vinteren kan de være dækket af sne, og fra september til november står de i lysende efterårsfarver. Der findes særlige ruter, I kan køre, for at få de flotteste oplevelser med løvfaldet.

I kan besøge Hildene, som er familien Lincolns overdådige villa i bjergbyen Manchester. Abraham Lincolns søn byggede det, og adskillige generationer boede der indtil 1975. I dag er det åbent for offentligheden, hvor I kan få lov at se den romantiske, gammeldags indretning, den velholdte haves smukke blomster og det lille landbrug, hvor der bliver lavet mejeriprodukter på grunden.

Når I går eller kører rundt i området, vil I se et andet typisk New England-fænomen, som er de charmerende overdækkede broer, der stammer fra 1800-tallet. Vermont har flest af dem med over 100 overdækkede broer, så chancen for at komme forbi nogle stykker er stor.

Herefter kan I køre til Cape Cod, Massachusetts (400 km/250 mil – 4,5 timer)

DAG 13 - 15: CAPE COD

Cape Cod beach i New EnglandSå er I tilbage på kysten, nærmere bestemt på den berømte halvø Cape Cod, som amerikanerne selv såvel som turister er vilde med. Her er de skønneste strande, små fiskerbyer og et blomstrende kreativt miljø. Særligt i byen Provincetown på halvøens yderste tip kommer mange kunstnere, sandsynligvis fordi de kan tænke frit i den åbne, friske luft.

På halvøen er hele kystlinjen fredet naturområde under Cape Cod National Seashore, fordi naturen er så skøn og unik. Her kan I opleve flere fyrtårne, der pryder kysten med deres forskellige udseende, se rethvaler og pukkelhvaler på en sejltur på havet og lære om tranebærdyrkning, som ser fantastisk ud i efterårets høstsæson. I kan med fordel cykle rundt på Cape Cods mange gode stier til formålet og se mere på en hyggelig måde.

I kan også tage cyklerne med på færgen på en dagtur til Martha’s Vineyard, som er en smuk ø, der ikke ligger mere end en 45 minutters færgetur fra Cape Cod. Her venter den særlige kyststrækning Aquinnah Cliffs med høje klipper i gullige og rødlige farver, der nærmest vælter ned i havet. I byerne kan I se pastelfarvede, viktorianske huse og sejlbåde i havnen.

Til slut foreslår vi at køre tilbage til Boston (110 km/70 mil – 1,5 time)

DAG 15 - 16: BOSTON

Skyline af Boston, MassachusettsInden turen går helt hjem, anbefaler vi at tage en overnatning i Boston, så I ikke skal stresse med at komme til lufthavnen fra Cape Cod.

Så kan I også nå at se det, I ikke fik set første gang i Boston, og I kan nyde en dag og aften i storbyen til at få shoppet lidt og spise en lækker middag ovenpå en skøn rundrejse.

Fra Boston kan I flyve hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 16 dage fra 9.895,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 16 dage fra 11.895,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 16 dage fra 9.495,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 16 dage fra 7.395,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

Vejret i Boston

Åbn filter
Luk filter

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 16 dage fra 9.895,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 16 dage fra 11.895,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 16 dage fra 9.495,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 16 dage fra 7.395,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.