Nationalpark

Acadia

Den smukkeste natur på Østkysten

Rejser til Acadia National Park

Acadia National Park i Maine bør være med på enhver liste over steder at se i New England. Parken ligger på Mount Desert Island, lige ud for Maines kyst. Så udover betagende bjerge finder du de smukkeste, rå kyststrækninger her på landets østligste kanter. Du kan se frem til at bestige Østkystens højeste bjerg, ro kajak på en fredfyldt skovsø og vandre i dybe granskove. Med den hyggelige by Bar Harbor ved indgangen til Acadia National Park har du den ideelle kombination af friluftsliv og afslapning her.

Stat :
Maine
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Acadia National Park

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Acadia National Park.

Park Loop Road i Acadia National Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Park Loop Road - En køretur på den 43 km lange vej er den bedste måde at opleve Acadia. Vejen går i et loop rundt på øen og tager dig forbi de mest interessante steder. Men sæt god tid af til at gå ud af bilen og nyde naturen tæt på.

Udsigt over Jordan Pond i Acadia National Park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Jordan Pond - Denne billedskønne sø er et andet must i Acadia. Den er gletsjerskabt og derfor fyldt med utroligt rent vand. Lej en kano eller kajak, og oplev den nærmest meditative følelse af at padle rundt på søen.

Spis popovers på din rejse til Acadia National Park
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Popovers - Når du er ved Jordan Pond, bør du drikke eftermiddagste og spise popovers på Jordan Pond House. Popovers er en traditionel, lokal specialitet, der minder om en muffin-formet vaffel. Stedet her er kendt for dem, og udsigten fra restauranten er helt fænomenal.

Interesseret i en rejse til Acadia National Park?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.