Nationalpark

Acadia

Den smukkeste natur på Østkysten

Rejser til Acadia National Park

Acadia National Park i Maine bør være med på enhver liste over steder at se i New England. Parken ligger på Mount Desert Island, lige ud for Maines kyst. Så udover betagende bjerge finder du de smukkeste, rå kyststrækninger her på landets østligste kanter. Du kan se frem til at bestige Østkystens højeste bjerg, ro kajak på en fredfyldt skovsø og vandre i dybe granskove. Med den hyggelige by Bar Harbor ved indgangen til Acadia National Park har du den ideelle kombination af friluftsliv og afslapning her.

Stat
Maine
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Acadia National Park

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Acadia National Park. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Park Loop Road i Acadia National Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Park Loop Road - En køretur på den 43 km lange vej er den bedste måde at opleve Acadia. Vejen går i et loop rundt på øen og tager dig forbi de mest interessante steder. Men sæt god tid af til at gå ud af bilen og nyde naturen tæt på.

Cadillac Mountain i Acadia National Park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Cadillac Mountain - Tag bilen eller vandrestierne op, og nyd udsigten fra toppen af Østkystens højeste bjerg (466 m). Det kan især anbefales at stå tidligt op, da du herfra kan være den første i USA, der ser dagens solopgang.

Udsigt over Jordan Pond i Acadia National Park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Jordan Pond - Denne billedskønne sø er et andet must i Acadia. Den er gletsjerskabt og derfor fyldt med utroligt rent vand. Lej en kano eller kajak, og oplev den nærmest meditative følelse af at padle rundt på søen.

Spis popovers på din rejse til Acadia National Park
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

“Når du er ved Jordan Pond, bør du drikke eftermiddagste og spise popovers på Jordan Pond House. Popovers er en traditionel, lokal specialitet, der minder om en muffin-formet vaffel. Stedet her er kendt for dem, og udsigten fra restauranten er helt fænomenal.”

Find inspiration til din rejse til New England

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til New England.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig