Inspiration

Ski i USA

Stor guide til de bedste steder

Storslåede bjerglandskaber, god plads på pisterne og den helt særlige lette sne “champagne powder” er noget af det, du kan vente dig på ski i USA. Få danskere tager på skiferie over there, men det er en skam, for der er store skioplevelser at hente på den anden side af Atlanten.

Mange kender til det glamourøse skisportssted Aspen, men der er adskillige andre verdensklasse-resorts i Rocky Mountains, som kan anbefales, hvis du overvejer at tage på ski i USA. Ønsker du at kombinere skiløb med en rundrejse i Californien eller på Østkysten, har vi også et bud på de bedste resorts dér.

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

Interesseret i en skiferie i USA?

Er du interesseret i en rejse til USA? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.