Inspiration

Mexicos seværdigheder

Oplev landets unikke natur, kultur og historie

Mexicos seværdigheder? Hm, diskoteker og restauranter? Mange forbinder en rejse til Mexico med kridhvide strande, stærk mad og drikke og byer spækket med turister fra hele verden. Men Mexico har en utroligt mangfoldig og farverig kultur og historie, som absolut er værd at dykke ned i, når du rejser på disse kanter. Hvis du vil have rejsetips til de mere autentiske af Mexicos seværdigheder, bør du læse videre.

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

Maya og Azteker-ruiner

Man kan ikke liste Mexicos seværdigheder uden at nævne maya- og aztekerruinerne. Disse folkeslag dominerede Mexico fra omkring 500 f.Kr., indtil de spanske conquistadorer tog magten i 1500-tallet. De havde en utroligt veludviklet kultur, som også har været med til at skabe historierne og myterne om dem. For eksempel havde de deres eget skriftsprog, kalendersystem og en helt særlig stil inden for kunst og arkitektur. Sidstnævnte kan du stadig se eksempler på, og de er i dag nogle af de mest populære seværdigheder i Mexico.

Kolonihistorie

Fra 1521 til 1810 var det de spanske kolonister, der havde magten i Mexico – eller det “nye Spanien”, som det blev kaldt. Erobrerne udnyttede mayaerne og aztekernes arkitektur og brugte stenene fra disses byggerier til at bygge deres nye katolske kirker og andre byggerier i de nye “spanske” byer. Det har selvfølgelig sat sit præg på mange af byerne i Mexico, som bogstaveligt talt inkorporerer landets lange historie i bygningerne. Disse kolonibyer er med andre ord også værd at tage med på listen over Mexicos seværdigheder.

Unikke naturfænomener 

Mange tænker nok først og fremmest på de hvide sandstrande, kaktusser og det varme klima, når de ser Mexicos natur for sig. Men landet har også slukkede vulkaner, dybe ferskvandshuller, høje bjerge og fantastiske koralrev. Landet er over fem gange så stort som Norge og har en utroligt mangfoldig natur og spændende naturfænomener. Nogle af disse bør også kategoriseres som de mest anbefalelsesværdige seværdigheder i Mexico.

Kunne du tænke dig at opleve Mexicos kultur, natur og historie?

Så kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter, som sidder klar til at skræddersy et rejsetilbud efter dine ønsker. Vi er ikke kun eksperter i USA, men også Caribien og Mexico.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig