BESTIL TILBUD
30 872 872

Ø-hop på Hawaii

Et uforglemmeligt eventyr på tre af Hawaiis smukkeste øer

14 dage fra 13.895 kr.

Ø-hop på Hawaii

14 dage fra 13.895 kr.

 • OVERSIGT
 • VEJRET
 • PRISER OG INDHOLD
 • ANDRE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Tag på rundrejse i paradis

Et ø-hop i Hawaii er den ultimative badeferie for jer, der vil have unikke oplevelser, når I rejser. USA’s sydligste stat har med sin afsondrede beliggenhed midt i Stillehavet en fantastisk natur af hvide sandstrande, vilde vulkaner og frodige bjerge. Her venter surfere og gæstfrie lokale på strandene, fascinerende dyr i imponerende koralrev, vandreture i dramatisk natur og shopping i livlige Honolulu.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter ønske.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4: HONOLULU, OAHU

Udsigt fra trekking i bjergene, HawaiiAloha, og velkommen til Hawaii. Dette rejseforslag starter i hovedstaden Honolulu, som ligger på øen Oahu. Honolulu er en millionby i paradis. Her er både skyskrabere, markedspladser, kridhvide sandstrande og bastskørt-stemning.

Vi foreslår at bo ved Waikiki Beach, som er et langt stykke strand syd for byen, hvor storbylivet smelter sammen med det tilbagelænede strandparadis, man forbinder med Hawaii. Om morgenen er her en næsten meditativ stemning, mens der i løbet af dagen bliver en livlig atmosfære fuld af turister og lokale, der skal en tur i bølgen blå, når de får fri fra arbejde.

Her er rig mulighed for alle former for vandsport: surfing, vandski, parasailing eller jetski – har I mod på lidt action på vandet, er der nok at lave. Ellers kan en tur til toppen af det nærliggende vulkankrater Diamond Head anbefales. Det tager cirka en time at vandre til toppen, men herfra belønnes I med en storslået udsigt over Honolulus højhuse og Oahus frodige natur.

Lidt uden for byens centrum finder I Pearl Harbor, som bestemt er et besøg værd. Den amerikanske flådebase blev kendt for det japanske angreb i 1941, der for alvor fik USA til at tage del i Anden Verdenskrig. Basen er omdannet til en mindepark, der på interessant og rørende vis fortæller om den dramatiske historie.

Oahus nordkyst virker som en magnet på surfere. Her er bølgerne perfekte til surfing, og I vil derfor kunne se mange professionelle øve her. Rejser I om sommeren, kan I selv prøve at ride the wave, mens rejsende i vintermåneden kan “nøjes” at overvære en international konkurrence på de enorme bølger, der kommer på denne årstid.

Herefter foreslår vi at flyve til Maui (40 minutter)

DAG 4 – 9: MAUI

Havskildpadde i havet ved Maui i HawaiiNæste stop i dette rejseforslag går til Hawaiis “magiske” ø, som Maui ofte kaldes. Den næststørste ø er særligt berømt for sine gudesmukke strande og eksotiske natur, der kan virke helt… ja, magisk.

Mauis strande er ikke som almindelige smukke sandstrande. Her er strande med både sort, hvidt og rødt sand, som skyldes den vulkanske aktivitet, der gennem millioner af år har skabt Hawaiis særlige naturforhold. Det kan derfor anbefales at starte bilen og køre til nogle forskellige strande i løbet af den tid, I er på Maui.

Naturen under havoverfladen er en af de store attraktioner, og dykker- eller snorkelture er derfor et must. På nogle strande behøver I kun tage dykkerbrillerne på, og så venter undervandsoplevelserne ud fra kysten.

Ellers kan det anbefales at tage en sejltur til de store koralrev længere ude, for eksempel ved Molokini-krateret. Op fra vandet stikker en halvcirkelformet bjergryg fra en uddød vulkan, og under vandet lever en hel verden af havskildpadder og fisk i alle tænkelige former og farver i krateret. Med stille, klart vand oveni hatten er dette sted fantastisk for store snorkeloplevelser.

Også på land gemmer naturen på uforglemmelige udflugter. I kan stå tidligt op og køre til den sovende vulkan Haleakala, hvor I kan se en af verdens smukkeste solopgange – I vil ikke fortryde den tidlige morgen, når først I er der.

Er I klar på eventyr, kan I køre på “Road to Hana”, som er en lang og kringlet, men også berømt vej på øens nordøstkyst. Her kan I se unikke landskaber af stejle klipper, frodig regnskov, brusende vandfald og panorama over Stillehavets bølger.

Herefter kan I flyve til Big Island (40 minutter)

DAY 9 – 14: BIG ISLAND

Vulkankratere fra Mauna Kea Mountain i HawaiiSidste stop på ø-hoppet er på Hawaiis Big Island, der ikke overraskende er den største af de tre, faktisk er den større end alle de andre hawaiianske øer tilsammen. Her venter – foruden flere vidunderlige strande – store oplevelser i den utæmmede natur.

På Big Island bobler den aktive vulkan Kilauea, som siden 1983 har været i konstant udbrud. Vulkanen ligger i Hawaii Volcanoes National Park, og I kan faktisk komme til at se det brændende varme lava flyde fra vulkanen (når sikkerheden tillader nationalparken at have åbent i dette område). Derudover byder nationalparken blandt andet på sletter af størknet lava og boblende svovl jorden.

Der er også adskillige inaktive vulkaner på øen, hvor I kan komme på sceniske hiking-ture og se de smukkeste solnedgange og stjernefyldte himle. I kan vandre gennem tæt regnskov af bambus og kæmpebregner til det smukke Akaka-vandfald, der er mere end 100 meter højt. Eller I kan prøve at svømme med de ærefrygtindgydende djævlerokker, der svømmer i havet omkring øen. Det foregår på en guidet tur med snorkel eller dykkerudstyr – og først efter mørkets frembrud, hvor rokkerne er aktive, så det er ovenikøbet mørkt.

Big Island er med andre ord højdepunktet for naturelskere, men I kan også bruge masser af tid på at slappe af på stranden og besøge små byer med lokale markeder, gode spisesteder og hawaiiansk gæstfrihed.

Fra Big Island kan I flyve hjem mod Danmark eller tag et stop på vejen i Los Angeles, San Francisco eller Las Vegas

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 14 dage fra 13.995,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 14 dage fra 17.095,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 14 dage fra 13.895,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 14 dage fra 14.195,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Indenrigsflyvninger på Hawaii
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter (på Maui og Big Island)
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

Vejret i Honolulu

Åbn filter
Luk filter

PRISOVERSIGT

SÆSON
MÅNEDER
LÆNGDE
PRISER
Forår mar. – maj. 14 dage fra 13.995,- pr. pers.
Sommer jun. – aug. 14 dage fra 17.095,- pr. pers.
Efterår sep. – nov. 14 dage fra 13.895,- pr. pers.
Vinter dec. – feb. 14 dage fra 14.195,- pr. pers.

Fraprisen gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

REJSEN INDEHOLDER
 • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
 • Indenrigsflyvninger på Hawaii
 • Mellemklasse hoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter (på Maui og Big Island)
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.