BESTIL TILBUD
30 872 872

Ø-hop på Hawaii


Tag på en uforglemmelig

rejse til de 3 øer på Hawaii!

REJSEFORSLAG:

En rundrejse i paradis

Hawaii er den yngste af USA’s 50 stater og har kun været en del af landet siden 1959. Øerne er beliggende ca. 3.700 km. sydvest for USA’s vestkyst midt ude i Stillehavet, og det gør dermed Hawaii til USA’s sydligst beliggende stat.

Tilføjelsen af de seks øer har givet USA noget af verdens mest dramatiske natur, som konstant bliver brugt i film og TV. Samtidig med det byder Hawaii også på utroligt smukke sandstrande, med det fineste, bløde sand og det klareste azurblå vand. De to officielle sprog på øerne er engelsk og hawaiiansk.

På trods af sin relativt beskedne størrelse, er der noget for alle på Hawaiiøerne, hvad end du er på familierejse, rejser med venner, som par eller andet. Prøv eksempelvis flere forskellige former for vandsport, naturoplevelser over og under overfladen, møder med fascinerende dyr, afslapning på de mange smukke strande og shopping i Honolulu. Derudover kan du ikke undgå at opleve den spændende historie, Hawaii har oplevet siden den engelske opdagelsesrejsende James Cook i 1778 gik i land som den formentligt første europæer på øerne.

Prisoversigt
  • Forår
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter
  • Fra 13.999,-
  • Fra 17.066,-
  • Fra 13.879,-
  • Fra 14.261,-

Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 6: Honolulu, Oahu

I har fire dage i skønne Waikiki Beach, som er beliggende sydligt i Honolulu og som er en tre kilometer skøn sandstrand, der kun venter på, at I smider jer omkuld på en solstol og tager en paraplydrink i hånden. Om morgenen er her en helt unik og næsten meditativ stemning og fra middagstid er der fyldt med folk – men begge er oplevelsesværdige. Her er også rig mulighed for at dyrke vandsport af alle slags, så hvad end du er til vandski, parasailing eller jetski er der rig mulighed for at opfylde dine ønsker, og hvis du er mere til snorkling og afslapning, er det også klart en mulighed. Honolulu er en millionby, der byder på både skyskrabere, markedspladser og naturligvis sin høje varme, kridhvide sandstrande og basskørt stemning.

Her finder du også Pearl Harbor, der i 1941 blev angrebet af japanerne og som drog amerikanerne med ind i anden verdenskrig. Man kan komme på rundvisning på museet, der stadig er en aktiv base i dag, og det er helt klart et besøg værd.

Et andet varetegn fora Honolulu er Aloha Tower, et 56 meter højt tårn, der havde en stor rolle under Pearl Harbor angrebet. Tårnet rummer i dag et museum og agerer omdrejningspunkt for en markedsplads med mange handlende. Også et anbefalelsesværdigt sted at aflægge et besøg, hvis man da kan rive sig op fra strandstolene og ind id skyggen. Her er nok at lave, og dagene går stærkt, når man befinder sig i paradis.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 6 – 9: MAUI

(Flytid mellem øerne: 40 minutter)
Efterfølgende har I fem dage på Maui, der har fået tilnavnet “den magiske ø”. Øen har en kystlinje på intet mindre end 200 km. og har hele 50 km. strande. Her er lidt af hvert; hvide sandstrande, røde strande og strande med sort sand – jeps, sort og rødt sand! Alle er værd at opleve og alle er lige skønne på hver sin måde. Her kan dyrkes en masse aktiviteter, alt efter hvilke strande i vælger – her findes nemlig strande, der er perfekte til surfing og strande, der indbyder til solbadning, svømning og snorkling – lige hvad du ønsker. Hvis du selv er til action, så kan du kaste dig i bølgen blå, både med surfing, snorkling, jetski og hvad end, du kan ønske dig – og har mod nok til.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAY 9 – 14: BIG ISLAND

(Flytid mellem øerne: 45 minutter)
Jeres sidste stop på turen er på Big Island, der, som navnet antyder er den største af øerne. Faktisk er den større end alle de andre øer tilsammen. Her stammer den berømte Kona kaffe fra. Øen rummer desuden også to store og smukke – men dog inaktive vulkaner, Mauna Kea og Mauna Loa, som helt klart er et besøg værd. På øen findes også en anden vulkan, nemlig en af de mest aktive i verden, Kilauea, som siden 1983 mere eller mindre har været i konstant udbrud. Udbruddet er dog ikke eksplosivt, men det løber stille og roligt hen over asfaltveje og ned i vandet. Det kan ses på en bådtur. Man kan også tage en helikoptertur over vulkanerne og få en helt anden oplevelse og syn på vulkanerne – og få stillet sit adrenalinkick.

På Big Island kan man også svømme med rokker – ikke de farlige, som Steve Irwin i sin tid døde af, men de ’søde’. Det er en spændende og vild oplevelse, som naturligvis foregår i samråd med yderst professionelle.

Nyd det sidste af paradis på Big Island med afslapning, sol og vaskeægte Hawaii-stemning inden turen igen går tilbage til Danmark.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Vejret i Honolulu

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Prisoversigt

Download forslaget 

Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse. inkl. fly, hotel og billeje.

SÆSONDAGEFRA (PR. PERSON)
Forår14 dage13.999,-
Sommer14 dage17.066,-
Efterår14 dage13.879,-
Vinter14 dage14.261,-
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.