Rejseinfo

Tryg rejse

Din sikkerhed før og under rejsen

Tryg rejse med USA Tours

Vi har glædet os til at sende folk afsted på rejser igen, og nu er det heldigvis muligt at rejse til USA og mange af vores andre destinationer.

Forhåbentlig fortsætter den positive udvikling, så vi ikke skal opleve nye nedlukninger. Men selv hvis det skulle ske, er du godt stillet, når du køber en rejse med USA Tours. Her har vi samlet relevant information om din tryghed både før og under rejsen.

Vi følger Udenrigsministeriet

USA Tours følger altid Udenrigsministeriets (UM) rejsevejledninger:

  • Grøn: Vær opmærksom
  • Gul: Vær ekstra forsigtig
  • Orange: Alle ikke nødvendige rejser frarådes
  • Rød: Alle rejser frarådes

Hvis destinationen er grøn eller gul, kan du rejse som planlagt.

Hvis destinationen derimod er orange eller rød inden for 14 dage før afrejse, har du ret til at afbestille rejsen og få det fulde beløb retur

Dette gælder kun ved køb af en pakkerejse. Derfor er det altid en god idé at købe en pakkerejse frem for at arrangere turen selv.

Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

Udover din ret til afbestilling er der en masse andre fordele ved at booke en pakkerejse med USA Tours. Når du booker en pakkerejse, er du nemlig dækket ind under pakkerejseloven.

Det betyder, at hvis der skulle opstå noget uforudset, er det vores ansvar at fikse det for dig. Hvis eksempelvis flyselskabet aflyser din flyvning, eller der er problemer med et hotel eller biludlejning, finder vi en anden løsning til dig. 

Desuden er vi medlem af Rejsegarantifonden (under Primo Tours’ medlemsnummer 2187), hvilket betyder, at du er økonomisk sikret i tilfælde af konkurs.

Den rejsendes ansvar

Det er vores ansvar at levere den rejse, du har betalt for. Til gengæld er du selv ansvarlig for at leve op til de krav, der måtte være til indrejse på den pågældende destination. Dette gælder også i forhold til ændringer, der måtte komme helt frem til din afrejse.

Det gælder både de “gamle” regler om bl.a. gyldigt pas og ESTA ved indrejse i USA, men også de “nye” coronaregler om krav til vaccination og negativ test for både børn og voksne. USA Tours kan ikke stilles til ansvar for manglende vaccinationsbevis, forældet test e.l. 

Læs mere om indrejse generelt i USA her.

Læs om de specifikke krav til vaccination og test på Udenrigsministeriet eller de amerikanske sundhedsmyndigheder CDC.

Læs mere om indrejse i Canada, Mexico og Caribien her.

100 % tryghed med rejse- og afbestillingsforsikring

Selvom du er godt dækket ind ved køb af en pakkerejse, anbefaler vi stadig, at du tegner en rejse- og afbestillingsforsikring som normalt.

Rejseforsikringen dækker bl.a. sygdom, hjemkaldelse, mistet bagage osv. Den er altid god at have uanset omstændighederne.

Afbestillingsforsikringen er også god at have, da den giver mulighed for at afbestille rejsen ved sygdom, dødsfald o.l. 

USA Tours tilbyder begge forsikringer i samarbejde med Gouda, som har markedets bedste dækning, også ift. corona.

Tegn din rejseforsikring her

Tegn din afbestillingsforsikring her

Bemærk, at du skal tegne din afbestillingsforsikring samme dag, som du accepterer dit rejsetilbud i Min Rejse.

 

Opdateret d. 28. januar 2022.

Mere om sikkerhed på rejsen

Læs om, hvad vores mest benyttede flyselskaber og hoteller gør for din sikkerhed. Hvis du har spørgsmål til din tryghed på rejsen, er du altid velkommen til at ringe til os.