Rejseinfo

Forsikringer

Det skal du vide om forsikring på rejsen

Disse forsikringer bør du have

Man håber ikke, man får brug for dem, men de er gode at have. Forsikringer er noget af det mest kedelige ved at booke en rejse, men vi kan kun anbefale, at du sørger for at være forsikret inden rejsen. Læs vores anbefalinger til forsikringer her.

Rejseforsikring

Vi anbefaler altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket ind, hvis du bliver syg, kommer ud for et uheld, mister din bagage eller lignende uønskede situationer. Ved køb af en rejseforsikring er du sikker på at få den nødvendige hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Og har du udgifter forbundet med situationen, kan disse dækkes af forsikringsselskabet, når du kommer hjem.

USA Tours samarbejder med Europæiske Rejseforsikring og tilbyder en rejseforsikring hos dem. Denne kan købes, når du køber din rejse, eller du kan tilkøbe den senere.

Læs mere om rejseforsikring her

Afbestillingsforsikring

Vi anbefaler også, at du køber en afbestillingsforsikring, hvis du skulle blive forhindret i at tage af sted. Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du er nødt til at annullere din rejse. Dette kan bl.a. være grundet sygdom, dødsfald i familien eller tilskadekomst enten hos dig eller dine medrejsende. 

USA Tours tilbyder også en afbestillingsforsikring gennem Europæiske Rejseforsikring. Denne skal købes, når du køber din rejse.

Læs mere om afbestillingsforsikring her