Nationalpark

Monument Valley

Et sandt westernlandskab

Rejser til Monument Valley

Måske virker dette landskab bekendt? Monument Valley har nemlig ageret kulisse til utallige westernfilm og er kendt for sit ørkenlandskab med kæmpestore røde sandstenformationer. Uanset om I er naturelskere, elsker at fotografere, nyder en god vandretur eller blot søger efter et sted med en dyb kulturel betydning for USA, er Monument Valley et must-visit. Nationalparken er oplagt at besøge på rejser gennem staterne Arizona eller Utah, og tilbyder en række unikke oplevelser, der bringer jer tæt på naturens storhed og kulturen hos Navajo-folket.

Stat :
Arizona og Utah
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Monument Valley

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Monument Valley.

The Mittens og Merrick Butte
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

The Mittens og Merrick Butte – Disse særlige sandstensformationer, som ligger tæt på hinanden, tårner majestætisk op i ørkenlandskabet og tilbyder fantastiske fotomuligheder, især under solopgang og solnedgang. 

John Ford's Point
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kendt fra film – Besøg b.la. John Ford's Point, der er opkaldt efter den legendariske filminstruktør John Ford, der brugte Monument Valleys ørkenlandskab som kulisse til mange af hans ikoniske westernfilm som f.eks. My Darling Clementine fra 1946.

Stargazing Monument Valley
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

En stjerneklar nattehimmel - Monument Valley er også et helt enestående sted for stjernekiggeri. Med minimal lysforstyrrelse kan I nyde de funklende stjerner efter mørkets frembrud.

North Window Overlook monument valley
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

North Window Overlook – "Nyd en fremragende udsigt over dalen fra North Window Overlook. Stedet ligger kun få minutter fra Monument Valley Visitor Center og er et oplagt sted til at opleve både solopgang og solnedgang."

Mexicanske hat
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Den Mexicanske Hat – En sjov og lidt usædvanlig klippeformation, der ligner et tårn med en sombrero på toppen. Klippeformationerne er ældgamle og blev skabt for mere end 250 millioner siden. Desuden kan der findes dinosaurfossiler i klipperne. 

Monument Valley
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Guidede jeepture - En jeeptur er lige så sjov for børn som for voksne. Undervejs på køreturen vil I lære om Navajo kulturen, mens I kører imellem dramatiske klippeudspring og vidstrakte ørkensletter. 

Find inspiration til din rejse til Monument Valley

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Monument Valley.

Interesseret i en rejse til Monument Valley?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.