Nationalpark

Arches National Park

Mere end 2.000 naturlige rustrøde sandstensbuer

Rejser til Arches National Park

Arches National Park er hjemsted for verdens største naturlige forekomst af stenbuer, herunder de store, berømte sandstensformationer Delicate Arch, Landscape Arch og Double Arch. Udover buerne tilbyder Arches enestående udsigter, høje klippespidser, dybe kløfter og imponerende klippevægge. Arches National Park er et ideelt stop for jer, der er elsker vandreture, fotografering eller blot ønsker at beundre det spektakulære landskab, mens I rejser gennem det vestlige USA. 

Stat :
Utah
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Arches National Park

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Arches National Park.

Delicate Arch
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Et symbol på staten - Delicate Arch er parkens nok mest ikoniske sandstensformation, som også er afbildet på nummerplader fra staten Utah. Denne naturlige bue, der rager 16 meter op i luften, er formet af naturens kræfter over millioner af år og står i dag som et imponerende monument.  

Double Arch
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Double Arch - En anden imponerende formation bestående af to store buer, der deler en fælles ende. Stedet er nemt tilgængeligt via en kort gangsti, hvilket gør det til en favorit blandt familier. 

Arches National Park jeep
 Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent

Action – Byen Moab ligger ca. 6 km nord for Arches National Park og tilbyder et væld af underholdende aktiviteter. Her kan I blandt andet se millioner år gamle fodspor fra dinosaurerne, prøve river rafting på Colorado River eller tage på en offroad-udflugt med en firehjulstrækker. 

Sand Dune Arch
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Sand Dune Arch - En skjult perle beliggende i et skyggefuldt område omgivet af høje klippevægge. Sand Dune Arch er nemt at nå til med en kort og let vandretur gennem blødt sand, hvilket gør den tilgængelig for besøgende i alle aldre. 

Arches
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Stjernehimmel - Når solen går ned over parkens røde klipper, åbner himlen sig op og afslører et utroligt display af stjerner, planeter og endda Mælkevejen. Nogle af de bedste steder at opleve dette syn er ved udsigtspunkterne The Windows Section, Garden of Eden Viewpoint eller Panorama Point.

Find inspiration til din rejse til Arches National Park

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Arches National Park.

Interesseret i en rejse til Arches National Park?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.