BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Boston

Historisk by fuld af studerende og sportsfreaks

Rejser til Boston

Genoplev historien i Bostons smukke gader

Byen står ofte i skyggen af New York, men på en rejse til Boston kan du få det bedste af storbyliv uden følelsen af at være i en hektisk storby. Hovedstaden i staten Massachusetts er en fodgængervenlig by med masser af kultur, historie og en europæisk stemning.

Du kan mærke stemningen på det prestigefyldte Harvard University, opleve en Patriots-kamp live, spise friskfanget hummer på hyggelige restauranter og gå i sporene på Den Amerikanske Revolution ved byens mange historiske seværdigheder. Boston er USA’s ældste by, men på ingen måde forældet!

Fakta om Boston

Indbyggertal: 687.000
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Boston

Skyline af Boston, Massachusetts

USA’s ældste by

På din rejse til Boston vil du opleve nogle helt andre omgivelser end i andre amerikanske byer. Godt nok er der højhuse, men i den gamle del af Boston er vejene smalle, belagt med brosten og omgivet af små murstenshuse, som giver byen et europæisk præg.

Boston er nemlig USA’s ældste by og fuld af seværdigheder, som fortæller om hele landets historie. Det var her, de britiske kolonister slog sig ned og skabte et veludviklet samfund i 1600-tallet og her, Den Amerikanske Revolution mod den samme kolonimagt foregik i 1700-tallet.

Hele den historie kan du blive klogere på ved at gå på den populære Freedom Trail. Det er en gratis guidet tur, hvor du kommer forbi 16 historisk vigtige steder som for eksempel kirker, gravsteder og museer.

Eller du kan genopleve Tea Party-protesten, der udløste revolutionen, da oprørerne smed over 40 tons te i havnen. På Boston Tea Party Ships & Museum kan du nemlig være med i en rekonstruktion af protesten og få lov at kaste te i havnen.

Harvard University i Boston

Universitetsbyen Boston

Boston er kendt som en stor universitetsby, da det prestigefyldte Harvard University ligger her. Det er dog langt fra det eneste – faktisk har byen 52 universiteter og colleges, hvoraf mange af dem er over 100 år gamle.

Harvard, som ligger i forstaden Cambridge, har en lang liste af prominente tidligere studenter. Otte amerikanske præsidenter inklusiv John F. Kennedy og Barack Obama, adskillige nobelprismodtagere, olympiske vindere og milliardærer som Bill Gates og Mark Zuckerberg har gået der.

Helt almindelige unge mennesker går der også, og det kan stærkt anbefales at tage ud på campus og mærke den særlige stemning, man kender fra film. Det er en hel by af gamle bygninger, sportsarenaer, parker og caféer fyldt med studerende.

Baseballholdet Red Sox spiller kamp i Boston

Masser af sport

Er du sportsinteresseret, vil en rejse til Boston være lige noget for dig. Byens borgere går højt op i alle de største sportsgrene og har da også nogle af landets mest succesfulde hold i de bedste ligaer. Du kan tilslutte dig de passionerede fans på lægterne og få en særlig amerikansk oplevelse.

Vil du se amerikansk fodbold, er det New England Patriots, du kan se på hjemmebane. Er du mere til baseball, er det Boston Red Sox. Basketball? Boston Celtics. Ishockey? Boston Bruins. Vi kan hjælpe dig med at skaffe billetter til det hele.

Rejser du til Boston i april, kan være heldig at opleve verdens ældste – og måske mest prestigefyldte – maratonløb, Boston Marathon. Se den enorme begivenhed fra sidelinjen, eller løb med, hvis du skal have en unik personlig udfordring.

John F. Kennedy museum og bibliotek i Boston

Kultur og butikker i gåafstand

Boston har alt det, man ønsker sig på en storbyferie, men så har den samtidig følelsen af at være i en mindre by. Med masser af vand, grønne parker og rolige veje er den nok USA’s mest fodgængervenlige by, hvilket gør det let at få mest muligt ud af sit ophold.

Du kan gå mellem alt, og der er masser af steder at gå hen for enhver smag. For kunst- og kulturinteresserede er der verdensklasse museer som Museum of Fine Arts og John F. Kennedy Presidential Museum & Library. For shoppere er der den ene indbydende butik efter den anden i Newbury Street. Og for de sultne er der lækre madboder på det historiske Faneuil Hall Market Place og utallige restauranter, der serverer friskfanget fisk og skaldyr.

Vejret i Boston

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.