BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Washington D.C.

Magt, monumenter og museer i verdensklasse

Rejser til Washington D.C.

Mærk historiens vingesus i hovedstaden

En rejse til Washington D.C. er et must for enhver med interesse i samfund og politik. Og selv hvis du ikke interesserer dig for det, er synet af USA’s smukke hovedstad en fornøjelse i sig selv.

Her venter det ene pompøse bygningsværk efter det andet, grønne parker og lyserøde kirsebærtræer om foråret. Du kan se Det Hvide Hus, kongresbygningen på Capitol Hill og alle de historiske monumenter i parken National Mall. Og så findes der ikke en by med så mange museer i absolut topklasse som Washington.

Fakta om Washington D.C.

Indbyggertal: 681.000
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Washington D.C.

Det Hvide Hus i Washington D.C.

Magtens centrum

Hovedstaden i verdens supermagt er selvsagt fuld af magtfulde mennesker og bygninger, hvor altafgørende beslutninger bliver taget. På din rejse til Washington, D.C., (som er forkortelsen for District of Columbia, der ligger mellem staterne Maryland og Virginia,) vil du kunne se sidstnævnte helt tæt på.

Besøg præsidentens embedsbolig, Det Hvide Hus, som måske er verdens mest berømte hus, vist på utallige film og tv-serier. Derefter kan du tage ind i kongresbygningen Capitol, der ligger på Capitol Hill og troner med sin store, hvide kuppel. Det er her, den lovgivende magt, Kongressen, arbejder, så det er en ret særlig følelse at gå rundt i den pompøse bygning.

Kan du ikke få nok af politisk sightseeing, kan du også se, hvor den dømmende magt holder til i Supreme Court-bygningen, det amerikanske udenrigsministerium, Department of State, og forsvarsministeriet i Pentagon.

Udsigt over pladsen med Washington Monumentet

Monumenter med historie

En rejse til Washington byder dog ikke kun på politiske institutioner, men også historiske attraktioner. Byens politiske centrum er nemlig fyldt med monumenter til minde for fortidige personer og begivenheder.

I den lange park National Mall finder man de fleste. Parken starter for foden af Capitol Hill og slutter ved Lincoln Memorial, som er et gigantisk mindesmærke til ære for USA’s 16. præsident, Abraham Lincoln, der var med til at afskaffe slaveriet.

I midten af parken står det høje Washington-monument, som er et 169 meter højt marmormonument til ære for landets første præsident, George Washington, der var med til at løsrive USA fra Storbritannien og har lagt navn til hovedstaden. Der er også store mindesmærker til ære for de faldne i Vietnamkrigen, Koreakrigen og Anden Verdenskrig.

I hele parken har der fundet mange store, historiske begivenheder sted, for eksempel Martin Luther Kings “I have a dream”-tale og indsættelsen af alle præsidenter. Så også her kan du mærke en storhed, når du går på stierne i parken.

National Museum Of Natural History er en Smithsonian-klassike

En overflod af gode museer

USA’s hovedstad er rig på en lang række af landets bedste museer, så det handler om at vælge rigtigt, når du rejser til Washington. Mange af byens museer er en del af det nationale Smithsonian Institute, der har 19 museer af meget høj kvalitet – og så er de endda gratis.

Det mest populære er det familievenlige National Museum of Natural History, der fylder mere end 18 fodboldbaner og byder på imponerende dinosaurskeletter og andre vigtige kapitler i planetens historie, formidlet på underholdende vis. En anden Smithsonian-klassiker er det futuristiske National Air and Space Museum, som også kan underholde både børn og voksne i timevis. Er du mere til afrikansk kultur, indianerhistorie eller kunstsamlinger, findes det også.

Udover de gratis fornøjelser er der også mange museer, der bestemt er deres entré værd, for eksempel det topmoderne, interaktive Newseum, der fortæller om historiske begivenheder gennem nyhedsformidlingen af dem.

Tag på cykeltur rundt i Washington

Sightseeing på cykel

Den amerikanske hovedstad er ikke som andre storbyer, da højhuse er forbudte. Samtidig er der meget grønt, og Potomac-floden løber gennem byens centrum. Det er en fornøjelse at bevæge sig rundt til fods. Men selvom mange attraktioner er centreret omkring National Mall, er afstandene lidt lange, hvis du vil se mest muligt.

Derfor kan det anbefales at leje en bycykel eller komme med på en guidet cykeltur og udforske byen på to hjul. Det er både nemt og sikkert at komme rundt på cykel.

Så kan du også krydse floden og se den store, berømte kirkegård Arlington National Cemetery, hvor veteraner og kendte som blandt andre John F. Kennedy ligger begravet. Det er et smukt sted, som du helt sikkert også har set på film, hvor lange rækker af hvide gravstene står og fortæller endnu et stykke nationalhistorie.

Vejret i Washington D.C.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.